Tanja Savić na granici sloma: Tražiću razvod braka!

Tanja Savić na granici sloma: Tražiću razvod braka!

Autor: | 10/08/2020

0

Nakon što joj je suprug Dušan Jovanović odveo decu, pevačica Tanja Savić razvod smatra jedinom ispravnom odlukom. Pošto je sinove odveo u Australiju pevačica je mogla da ih čuje i vidi samo preko video-poziva, a sada je Dušan otišao korak dalje. Pevačica neutešno tvrdi da danima nije čula ni videla sinove.

‒ Logično je da ću tražiti razvod braka. Razumite me da neću više ništa da imam sa takvim čovekom. Sada na sve načine pokušavam da vratim decu u Srbiju, jer nemam drugi način da dođem do njih ‒ rekla je očajna Tanja.

Pročitajte: Drama Tanje Savić se nastavlja - Muža prijavila policiji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Aug 1, 2020 at 7:39am PDT

‒ Sa sinovima sam u početku komunicirala preko „Vibera“, ali već pet dana muž mi ne dopušta da ih čujem, ni da ih vidim preko video-poziva. Ne mogu da verujem da je Dušan toliko posesivan i sebičan da misli da su deca samo njegova ‒ rekla je Tanja Savić koja razvod smatra jedinom opcijom.

‒ Ne sme tako da se ponaša ma kakav bio naš odnos. Nas dvoje smo u braku proveli 11 godina i nikada nisam pomislila da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Očigledno muškarci udaraju tamo gde ženu najviše boli, a u mom slučaju to su deca ‒ ispričala je Tanja za „Informer“.

Tanja je na svom profilu na „Instagramu“ objavila fotografiju sa sinovima uz potresnu poruku majke kojoj je srce slomljeno.

Pročitajte: Tanja Savić slomljena od tuge - Slavio je rođendan, a ja nisam uspela čak ni poklon da pošaljem

‒ Moje ljubavi najveće. Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram sa porodicom, svi ignorišu. Gde će im duša? Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Nije ni čudo što se korona dešava, ljudi, sve je otišlo u propast. Ja više ne mogu da ćutim. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno!

Posle nepravde koja joj je učinjena, pevačica Tanja Savić razvod vidi kao neku vrstu spasa, ne samo za sebe već i za sinove koji više od dva meseca nisu zagrlili majku.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Staokić, Instagram

Najnovije vesti