Ovo Beograd nije video, ali jeste Zagreb! Prija sa Brenom i Rozgom zapevala himnu ljubavi, publika u transu VIDEO

Ovo Beograd nije video, ali jeste Zagreb! Prija sa Brenom i Rozgom zapevala himnu ljubavi, publika u transu VIDEO

Autor: | 05/12/2023

0

Koncert Aleksandre Prijović koji će se pamtiti

Iz večeri u veče Aleksandra Prijović oduševljava svoju publiku u Zagrebu i priređuje im neverovatna iznenađenja. Nema sumnje da se potrudila da organizuje spektakl, a mnogi komentarišu da je svaki naredni koncert sve bolji.

Profimedia

 
 

Nema ko nije pohvalio sjajne goste koji su pevali na njenim koncertima u Areni Zagreb, te smo  prethodnih večeri mogli da vidimo Acu Pejovića, Milicu Todorović, Bojana Leksingtona, Teu Tairović i mnoge druge.

Pročitajte: To ti je tvoja žena omogućila - Pogledajte gde je Filip Živojinović uhvaćen posle Prijinog koncerta

Ali sinoć je zaista bilo posebno. Gostovao je Saša Matić, a i Nataša Bekvalac, koju je Prija najavila emotivnim rečima.

 

- Ovo je jedna od najiskrenijih duša koje znam. Jedna od najboljih žena na estradi. Jedna od retkih za koju iskreno znam da mi je uvek želela dobro, kao i ja njoj, i da se uvek radovala mojim uspesima, kao što se ja radujem njenim. Dušo moja, znaš koliko te volim i srećna sam što imam tvoju podršku - rekla je Aleksandra i zajedno su zapevale Natine hitove "Nikotin" i Original".

Pročitajte: Aleksandra Prijović kao Jelena Karleuša - Sinoć na koncertu obukla isto, kojoj bolje stoji provokativan stil?

Na binu se potom popela Jelena Rozga a onda i jedna jedina Lepa Brena koja je svima ulepšala četvrto veče u glavnom gradu Hrvatske. Ali tu nije bio kraj iznenađenjima.

 

Sve tri su pevale Brenin veliki hit "Hajde da se volimo", što je publiku bacilo u trans.

 

 

 

Podsetimo, Aleksandra Prijović rasprodala je pet nastupa u Areni Zagreb i sutra će biti njen poslednji nastup u Hrvatskoj. Posle ovoliko iznenađenja koje je priredila, možemo samo da zamislimo šta je Prija spremila za svoje poslednje veče u Areni Zagreb.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti