Najemotivnije veče do sada: Prija rasplakala Arenu govorom, iz prvog reda je bodrili baka i deka VIDEO

Najemotivnije veče do sada: Prija rasplakala Arenu govorom, iz prvog reda je bodrili baka i deka VIDEO

Autor: | 04/12/2023

0

Aleksandra Prijović održala je treći koncert u Zagrebu i ovog puta je rasplakala Arenu emotivnim govorom o teškim počecima u karijeri.

Ata Images

 

Prija je ove večeri Teu Tairović pozvala da nastupa sa njom, a njih dve su vrelim plesom i odličnim glasom  atmosferu dovele do usijanja.

 

 

 

Vatrena atmosfera prekinuta je emotivnim govorom Aleksandre Prijović, koja se sa suzama u očima podsetila svojih početaka, ali i kako je porodica mnogo toga žrtvovala da bi ona mogla da sledi svoj san.

Pročitajte: Znači, to se dešava kad misle da ih niko ne gleda! Isplivao snimak Prije i njenog supruga - Filipe, zašto je ljutiš?!


- Moja majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene, finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da kupim haljinu za takmičenje - ispričala je Aleksandra u suzama, dok je Tea grcala.

 

 

 

Sve ovo posmatrali su baka i deka Aleksandre Prijović koji su iz prvih redova bodrili svoju dragu unuku. Navodno su baka i deka bili na svakom nastupu, ali tek sada su ih kamere uhvatile. Oni su uživali u svakoj Prijinoj pesmi i puni ponosa brisali su suze.

Pročitajte: Potez koleginice rasplakao Priju pre koncerta - Javno joj se obratila na bini, publika pala u trans

Aleksandru Prijović čekaju još dve večeri u glavnom gradu Hrvatske, a posle bi mogla da ode na zasluženi odmor.

Blic printscreen

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Slične Vesti