Da li ste zamišljali da ovako živi supruga šeika? U domu Jelene bin Drai samo jedno je prioritet

Da li ste zamišljali da ovako živi supruga šeika? U domu Jelene bin Drai samo jedno je prioritet

Autor: | 03/12/2023

1

Dom Jelene bin Drai prelepo je uređen

Prošlo je 14 godina otkako je Jelena Jakovljević postala gospođa Bin Drai. Slavna manekenka uživa pored poznatog arapskog šeika, biznismena Saida Bin Draija, sa kojim je stvorila topli dom pun ljubavi.

Instagram

 

Kada je 2001. prešla u Dubai i ubrzo postala jedan od najuspešnijh modela u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, nije ni sanjala da će pronaći čoveka svog života, pored koga će se skrasiti 2007. godine.

Ata Images

 

Uprkos tome što je imala profil na Instagramu, Jelena je poprilično čuvala svoju intimu. Tek ponekad je obaveštavala pratioce o svojoj svakodnevici, a o pojedinim detaljima mogli smo da saznamo samo preko profila njenih drugarica.

Pročitajte: Šta četiri porođaja urade od žene - Jelena Bin Drai u strogoj tajnosti stigla u Srbiju, da li biste je prepoznali FOTO

Zato je bila poslastica svaki put kada gospođa Bin Drai dozvoli javnosti da vidi njen dom.

Instagram

 

 Dom Jelene Bin Drai zaista je poput zamka dostojnog princeze. Luksuzna vila nalazi se na plaži, koja se vidi sa jednog raskošnog balkona.

Instagram

 

Ako im se ne ide do plaže, par Bin Drai može da uživa pored bazena, okružen zelenilom i šarenim cvećem.

Instagram

 

Instagram

 

A sada enterijer – svaka prostorija je u bež nijansama i zlatnim toplim tonovima. Nameštaj je dominatno bele boje, a porodica je pri odabiru birala i tradicionalne i savremene komade.

Instagram

 

Instagram

 

Iako bi neko mogao da pomisli da su se Bin Draijevi fokusirali na luksuz, prioritet im je ipak bila udobnost. Ono što im je bilo najvažnije jeste da naprave topao dom za njihovu decu - Asju, Hilala, Hamdana i Rašida.

Pročitajte: Udata je za šeika, ali je skromnost nikada nije napustila - Jelena Bin Drai proslavila rođendan na vojvođanskom salašu (foto)

Sudeći po fotografijama, oni su upravo u tome i uspeli.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
mihajlo bulut 23:29 03.12.2023
Odgovori

Lepa Jelena, osim ovih tekstova koji deluju kao da ih ti i porucujes u Srbiji te ne pamte ni po cemu. Kao mlada si otisla i srecna si kazes. Da bi te se ljudi secali po necemu napravi i doniraj jednu cesmu da narod pije vode na ulici ! To je cena jedne tvoje torbice ili prada cizama ....

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još