Samo da je Đole doživeo da ovo vidi: Veliko slavlje u domu Balaševića, Lola nasmejana od uveta do uveta

Samo da je Đole doživeo da ovo vidi: Veliko slavlje u domu Balaševića, Lola nasmejana od uveta do uveta

Autor: | 03/12/2023

1

Porodica Balašević ima razlog za slavlje

„Ma šta su godine, Prva Moja, nego samo da im se nasmeješ“, napisala je Olivera Balašević uz zajedničku fotografiju sa ćerkom Jovanom, koja danas proslavlja 43. rođendan.

Instagram

 

Lepim čestitkama pridružio se i njen brat Aleksa, koji je slikom poručio: „I da se još dugo to vreme pred nama naziva i Našim Vremenom“.

Instagram

 

Starija ćerka Panonskog mornara rođena je na današnji dan 1980. u Budimpesti. Školovala se u Novom Sadu, gde je pohađala Srednju baletsku školu. Školovanje nastavlja na departmanu za glumu na Akademiji umetnosti u klasi Miše Janketića i diplomirala 2003. godine.

Pročitajte: Jovana Balašević za HELLO! - Verujem da će ćerke jednog dana razumeti moj posao

Od 2000. postaje honorarni saradnik Srpskog narodnog pozorišta, a i stalni član Drame od 2008. godine.

Boško Karanović

 

Lola je neverovatno ponosna na poreklo i porodica joj je izuzetno važna. Ovako je jednom prilikom govorila o svom odrastanju:

Pročitajte: Jovana Balašević više ne želi da ćuti, sve iznela u javnost - Tata je to odlučio još pre četiri godine

„Uverena sam da sam od mame nasledila izdržljivost i snagu kojom se prolaze životni usponi. Nas troje, Jelena Beba, Aleksa i ja, ne rukovodimo se redosledom ko je najstariji, srednji i najmlađi od nas. Ravnopravni smo, uvažavamo se i o svemu zajedno odlučujemo. Gotovo svakodnevno sam s njima i mamom, kad nam obaveze dozvole. A kad razmišljam o svom ocu, verujem da ne postoji niko ko može da opiše osećanja povodom gubitka drage osobe. Dan bez njega bi mi bio proćerdan da mi nije mojih devojčica i obaveza oko njih. I svaki ton neke njegove pesme, da li je čula u prolazu ili je pustim u automobilu dok se vozim, za mene je poseban trenutak“, rekla je Jovana svojevremeno, piše „Žena“.

Petar Đorđević

 

Podsetimo, Jovana Balašević je u maju zabrinula javnost kada je prijavila nevenčanog supruga za nasilje. Podršku su joj pružili mnogi, pre svih članovi porodice, koja je uvek bila sigurno utočište.

Arhiva HELLO!

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti