Porodična drama slavne rukometašice: Preminuo bivši muž Svetlane Kitić

Porodična drama slavne rukometašice: Preminuo bivši muž Svetlane Kitić

Autor: | 02/12/2023

0

Preminuo bivši muž Svetlane Kitić

Tuga u domu Svetlane Kitić, jedne od najboljih sportistkinja na ovim prostorima. Legendarna rukometašica na Fejsbuku je objavila tužnu vest - da je preminuo njen bivši suprug Milan Magić.

“Poslednji pozdrav, Milane, neka te anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici Magić”, napisala je u kratkom saopštenju.

ATA Images

 

Ceca Kitić imala je turbulentan ljubavni život. Udavala se četiri puta. Na tom polju nije bila toliko uspešna kao na onom sportskom, ali nikada nije prestajala da veruje u brak.

Pročitajte: Najbolja rukometašica sveta svih vremena Svetlana Ceca Kitić priznaje - Neobično je ljudima kada me vide da radim u pekari

Njen prvi suprug bio je poznati fudbaler Blaž Slišković, kome je sudbonosno „da“ izgovorila kada je imala samo 19 godina. Sreća je trajala četiri meseca.

Ata Images

 

Posle kraha ove priče vratila se srednjoškolskoj ljubavi, kolegi Draganu Dašiću, sa kojim je dobila sina Nikolu. Krajem osamdesetih udala se za sportskog menadžera Gorana Bogunovića. S njim ima ćerku Mašu. Mlađu ćerku Aleksandru dobila je u vezi sa biznismenom Zoranom Kovačevićem.

Pročitajte: Svetlana Kitić - Ćerke i sin su me podržali u odluci da se rastanem od supruga

Četvrtog muža Milana Magića upoznala je 2007. godine u kafiću. Zajedno su učestvovali u rijalitiju „Parovi“, a oni koji su pomnije pratili šou sećaju se da su umeli i da se žustro posvađaju. Razveli su se 2014.

Ceca je jednom prilikom istakla da se od svakog bivšeg supruga rastala bez teških reči.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još