Ana Ivanović na samom kraju godine oduševila divnim vestima, javnost u neverici: Moj san će se ostvariti!

Ana Ivanović na samom kraju godine oduševila divnim vestima, javnost u neverici: Moj san će se ostvariti!

Autor: | 01/12/2023

0

Poslednji meč odigrala je na US Openu 2016. godine. Iako s vremena na vreme voli da uzme reket u ruke, čisto da je želja mine, Ana Ivanović danas uživa u nekoj drugoj ulozi. Majka je troje dece, posvećena je porodici, ima i svoj kozmetički brend. Ali...

Gerald Matzka/Getty Images

 
 

Slavna teniserka ovih dana sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom pravi pometnju po Nemačkoj, gde važe za jedan od najpopularnijih poznatih parova, a uspela je da zaustavi saobraćaj i na društvenim mrežama. Ponovo.

Pročitajte: Kao na venčanju - Ana i Bastijan zvezde glamuroznog događaja u Nemačkoj

Naime, Ana je na Tviteru napisala: „To je više od sporta” i objavila dve fotografije sa reketom, na šljaci, terenu na kakvom se igra Rolan Garos koji je osvojila pre 15 godina. Dovoljno da zaintrigira brojne fanove, ljubitelje tenisa i ceo svet. Da li se nekadašnji broj jedan vraća u igru?

Instagram

 

Nedugo nakon toga Ana je odgovorila na tvit organizacije WTA, koja je objavila imena prvih deset igračica.

„Radujem se sezoni 2024”, poručila im je. Da li to znači da naredne godine Svetska asocijacija teniserki može da računa i na nju?

Pročitajte: Neočekivano izdanje mirnog i povučenog para - Ana Ivanović i Basti uhvaćeni u izlasku u Beogradu

Komentari na različitim jezicima ređali su se ispod tvita: „Da li je upravo izgovorila ono što mislimo da je izgovorila?!”, „Ana se vraća da osvoji još jedan grend slem”, „Moj san će se ostvariti”, „Daj Bože!”, „Šališ se?”, „Vrati se što pre!”, „Nedostaješ nam”...

Twitter

 

 

Pa, s obzirom na činjenicu da je nedavno proslavila 36. rođendan i da je uvek u dobroj kondiciji, ne bi nas iznenadilo da se vrati profesionalnom tenisu. Uostalom, Novak Đoković je samo nekoliko meseci stariji, a nikad nije bio u boljoj formi.

Photo by Will Russell/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Natural Performance promo

Slične Vesti

Pročitajte još