Za koga se verila Jovana Jeremić? Prsten stigao od znatno starijeg moćnika FOTO

Za koga se verila Jovana Jeremić? Prsten stigao od znatno starijeg moćnika FOTO

Autor: | 01/12/2023

0

Verila se Jovana Jeremić

Jovana Jeremić dobila je prsten! Kontroverzna voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink ponovo je zaljubljena, a, kako su mediji preneli, njeno srce osvojio je 14 godina stariji moćnik, što je ona nedavno i potvrdila kada se pojavila na venčanju sina svog novog izabranika.

Instagram

 

- Tačno je... Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu da kažem da imam partnera. O tome ne želim još javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni...

Pročitajte: Ko je moćnik koji je osvojio srce kontroverzne voditeljke - Nenad je sin uglednog ginekologa, a evo čime se bavi i kako izgleda

- Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškrci pre njega bili su slabići... Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe - otkrila je voditeljka u emisiji „Premijera“.

 

 

Sada je Jovana pokazala i prelepi prsten, preplićući prste sa novim izabranikom.

„Dobih i prsten, sad je slika kompletna. Dovoljno je da pomislim i to se ostvari kada čistog srca želiš bez interesa. Samo jer voliš“, napisala je voditeljka.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin