Ena Popov nikad atraktivnija: Otkrila šta radi kada joj muž nije kod kuće (foto)

Ena Popov nikad atraktivnija: Otkrila šta radi kada joj muž nije kod kuće (foto)

Autor: | 12/08/2020

0

Ena Popov "Instagram" koristi za komunikaciju sa svojim brojnim fanovima. Lepa voditeljka i kreatorka kupaćih kostima, javnosti je poznata još od učešća u "Velikom Bratu". Sada Ena radi kao voditeljka na RTV Vojvodina, a vlasnica je i brenda kupaćih kostima, koje sama kreira.

Ponosna mama dve devojčice često na "Instagramu" pokazuje kako izgledaju njene dnevne aktivnosti, a sada je oduševila pratioce novom fotografijom. Naime, Ena je odlučila da na "Instagramu" otkrije šta radi, kaka joj muž nije kod kuće.

- Covek žena. Nema muža kod kuće, deca hoće roštilj. "Mama, pali vatru" i šta ću, moram da palim - napisala je Ena ispod fotografije, na kojoj u kupaćem kostimu peče roštilj svojim ćerkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Aug 11, 2020 at 5:09am PDT


Moramo se složiti da je Ena zaista zapalila vatru na društvenim mrežama i da nikada bolje nije izgledala. Beli bikini istakao je njen preplanuli ten, i zanosnu figuru.

Ena Popov "Instagram" svakodnevno koristi, a njene atraktivne fotografije nisu retkost, a često su i povod za komentare upućene na račun njene linije. Ipak, ona se ne stidi svojih nedostataka i sa ponosom ih pokazuje, kako je jednom prilikom istakla.

Pročitajte: Posle velikog gubitka Ena Popov je nastavila dalje i izgleda bolje nego ikad (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ena Popov (@enapopov) on Jul 13, 2020 at 5:55am PDT


‒ Može bilo koji deo tela da se zumira, nemam problem sa tim. Samo ne dam da me ubeđuju da bih nešto kod sebe trebalo da skrivam ili manje volim zato što „ne izgleda dobro“ ili šta već ‒ napisala je Ena ispod svoje fotografije i obrazložila da u potpunosti uživa u svome telu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs
Tagovi: ena popov