Novak Đoković i Miomir Kecmanović nisu uspeli: Italija u finalu Dejvis kupa

Novak Đoković i Miomir Kecmanović nisu uspeli: Italija u finalu Dejvis kupa

Autor: | 25/11/2023

0

Novak Đoković i Miomir Kecmanović nisu uspeli da Srbiju odvedu u finale Dejvis kupa! Porazom od Italijana nismo sebi dali šansu da ponovo imamo čuvenu “salataru” u rukama!

Neverovatni Miomir Kecmanović napravio je ogroman preokret u duelu sa Lorencom Musetijem i tako ga porazio u Malagi, čime je omogućio Novaku da igra izuzetno težak meč sa Janikom Sinerom. Nole je, nažalost, doživeo veliki poraz, što se desilo na kraju i u dublu.

IPA / Sipa Press / Profimedia

 

Podsetimo, prilikom izlaska tenisera Srbije na teren pred polufinalne mečeve sa Italijom opet se čula poznata srpska numera "Veseli se, srpski rode", koja je izazvala veliku pažnju još posle četvrtfinala, pa priča o njoj nikako da stane.

Pročitajte: Tako to radi majka Novaka Đokovića - Dijanin gest na tribinama oduševio navijače

Organizatori Dejvis kupa brzo su se pobrinuli da njima spornu pesmu uklone sa svih svojih društvenih mreža, a o njoj priča nikako da stane.

Navijači su bili nezadovoljni ovom reakcijom, te su sačuvali snimak ulaska Novaka Đokovića uz pesmu i postavili je na svaku objavu Dejvis kupa.

Profimedia

 

Naši reprezentativci  naišli su na još jednu neprijatnu situaciju, a tiče se doping-testa koji je Novaku tražen sat i po pred meč.

Pročitajte: Miomir Kecmanović ima životnu priču kao retko koji teniser, a jedna stvar je ista kao kod Noleta!

- Još nisam uradio kompletnu doping-kontrolu, trebalo bi da dam krv, eno čovek u ćošku sedi tamo, prati me već nekoliko sati i ne odvaja se od mene...

Adam Davy / PA Images / Profimedia

 

- Imao sam kraću raspravu sa ljudima iz doping-agencije, prosto nisam mogao da verujem da su doneli takvu odluku, za 20 "plus" godina moje karijere nikad se nije desilo da doping-kontrola izabere, ne samo mene, već i druge igrače, da daju notifikaciju da si izabran za doping, a trebalo je da izađem na sat i po vremena - rekao je Novak posle pobede protiv Norija i plasmana u polufinale Dejvis kupa.

Inače, selektor Viktor Troicki je otkrio da su i njemu tražili doping-test, jer su ga pomešali sa Miomirom Kecmanovićem...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Slične Vesti