Nije verovao da će se ovo desiti: Aca Sofronijević slavi, sve je objavio na društvenim mrežama

Nije verovao da će se ovo desiti: Aca Sofronijević slavi, sve je objavio na društvenim mrežama

Autor: | 19/11/2023

0

Aleksandar Sofronijević ima razlog za slavlje

Veliko slavlje u domu Aleksandra Sofronijevića! Poznati harmonikaš proslavlja četrdeseti rođendan, a čestitke dolaze sa svih strana, od njegovih najvoljenijih do kolega, a Aca je sve lepe želje podelio na svom Instagram-profilu.

ATA Images

 
 

Ovaj jubilej posebno je značajan za muzičara. Sofronijević je gotovo ceo život vodio veliku borbu protiv viška kilograma i uz rad i disciplinu doveo je liniju do perfekcije.

Pročitajte: Zašto su žene poludele za dijetom Dee Đurđević? Smršajte 30 kg uz samo jedan trik

Njegova kilaža bila je rezultat velikog unosa alkohola i preterivanja u hrani, i na kraju je dosegao neverovatnu cifru od 128 kilograma. Ne treba spominjati zdravstvene probleme koji dolaze sa prekomernom težinom - mnogi od njih izuzetno skraćuju životni vek, posebno kod muškaraca.

Instagram

 

Zato je Aleksandar uzeo život u svoje ruke i potpuno preokrenuo situaciju. Od osobe koja, kako je sam rekao, nije mogla da veže sebi pertle zbog veličine stomaka, postao je zaljubljenik u sport i zdravu ishranu - i spasa sebi život.

Pročitajte: Dva konfekcijska broja manje u rekordnom roku - Milica Milša promenila ishranu, jedna stavka je ključna

Trud se isplatio - Aleksandar je smršao više od četrdeset kilograma, popravio je zdravlje i produžio životni vek. Prvo je krenuo da šeta svuda, korigovao je ishranu, a sada trenira pet puta dnevno i ide na plivanje.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images