Dupleks u kom vlada porodična harmonija: Dom Dragane Katić je baš ono što ste očekivali

Dupleks u kom vlada porodična harmonija: Dom Dragane Katić je baš ono što ste očekivali

Autor: | 13/11/2023

0

Dom Dragane Katić odiše šarmom

Dragana Katić odrasla je na Karaburmi, gde i danas živi. Ovaj kraj Beograda očigledno joj najviše odgovara, a jedna od brojnih pogodnosti je i činjenica da nije toliko haotičan kao centar. Svoju oazu, prostrani dupleks pun topline, mira i harmonije, uredila je sa mnogo ukusa i ljubavi.

Ata Images

 

Nenametljiv stil i diskretan šarm po kojima je već decenijama poznata, Dragana je prenela u životni prostor, koji deli sa jednim od svojih blizanaca, Bojanom, pošto je Boban odlučio da život nastavi u Berlinu, gde je i studirao.

Pročitajte: Dom Dragana i Maje Bjelogrlić je sve samo ne skroman - Luksuz kakav se ne viđa ni u snovima

Neke detalje videli smo nedavno u emisiji “Nije lako biti ja”, neke je otkrila na Instagramu. U svakom slučaju, prilikom uređivanja enterijera insistirala je na modernijem stilu, čije su odlike jednostavnost i minimalizam.

Instagram

 

Dnevnim boravkom dominiraju neupadljive, ali tople boje. Tu su i detalji od stakla, bele police ispunjene knjigama, iz čega možemo zaključiti šta je omiljeni hobi popularne voditeljke, tu su i uramljene porodične fotografije.

Pročitajte: Živela je u trošnoj kući na hipodromu, sada ima luks stan u Zemunu - Ovo je dom Ane Mihajlovski gde uživa sa decom

Bela, neutralna boja koja simboliše čistoću, proširuje prostor i dodaje mu još više svetlosti, zidovi su takođe beli i ponegde ukrašeni slikama, a pod prekrivaju svetli parket i šareni tepisi.

Instagram

 

Kuhinja, ne sumnjamo, jedan je od Draganinih omiljenih kutaka. Nastojala je da bude pre svega funkcionalna i praktična, jer u prijatnom ambijentu nastaju najslađa jela, a kuvanje postaje pesma.

Pročitajte: Dupleks u kome caruje ljubav - Zavirite u magičan stan Slaviše i Tijane Čurović

Poseban život prostoru uliva zelenilo. Cveće ćete videti gde god se okrenete, kao i činije pune svežeg voća. Kad poželi da oseti dodir prirode, Dragana izađe na svoju terasu, na sunčanoj strani ulice.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti