Bile su hrabre kad su ostale same: Za ćerku Jugoslave Drašković svi kažu da je kopija pokojnog oca

Bile su hrabre kad su ostale same: Za ćerku Jugoslave Drašković svi kažu da je kopija pokojnog oca

Autor: | 13/11/2023

0

Ćerka Jugoslave Drašković lepa je i pametna

Jugoslavu Drašković publika je zavolela kao Đinu u kultnoj seriji „Srećni ljudi“, kada je zamenila Dubravku Mijatović, a nedavno smo je gledali i u seriji „Igra sudbine“, gde je tumačila lik majke manekenke Sofije Šubarević.

printscreen

 

U jeku popularnosti odlučila je da se povuče iz javnosti i posveti se porodici i pozorištu, a nakon dužeg vremena joj se televizijska sreća ponovo osmehnula kada je postala deo postave „Igre sudbine“. 

Pročitajte: Vreme ne čini svoje - Bol Jugoslave Drašković sve je veća (foto)

Njen život nosio je i teške trenutke – pre nekoliko godina ostala je bez supruga, producenta Zorana Cvetanovića, koji se borio se sa karcinomom pluća. Nažalost u 61. godini izgubio je bitku sa teškom bolešću.

Bili su u braku 25 godina i u njihovom zajedničkom životu rodila se Maša, koja je Jugoslavin ceo svet.

Instagram

 

Maša je svega tri dana nakon očeve smrti diplomirala na Akademiji umetnosti, tako da je mlada lepotica krenula maminim i tatinim putem i zainteresovala se za filmsku produkciju. Jugoslava je jednom prilikom otkrila da je to logičan izbor profesije za njenu mezimicu.

– Voli umetnost, a dobra je sa novcem, tako da je to dobitna kombinacija u njenom slučaju – istakla je tada ponosna mama.

Luka Šarac

 

Jugoslava, kojoj je ćerka sve, istakla je da je Maša kopija svog oca, i otkrila koja je jedina želja koju njen suprug nije ostvario.

– Ostvario je veći deo svojih želja, jedino mu je bilo žao što neće dočekati unuče. Maša je ista kao on, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran – ispričala je svojevremeno glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin