Reči koje cepaju dušu: Radoš Bajić objavio sliku supruge u bolnici

Reči koje cepaju dušu: Radoš Bajić objavio sliku supruge u bolnici

Autor: | 09/11/2023

0

Brak Radoša Bajića i njegove Milene je jedna od najlepših ljubavnih priča na našim prostorima. Par je čitavih pet decenija zajedno, i jedno uz drugo prošli su kroz najlepše ali i najteže životne faze.

Ata Images

 

Kako je Milena Bajić imala zdravstvenih problema poslednjih godina, javnost se zabrinula kada je glumac i scenarista objavio fotografiju supruge iz bolnice.

Pročitajte: Bila je kao anđeo - Sestra Radoša Bajića preminula je sa samo 13 godina, poslednja zajednička fotografija zauvek je obeležila njegov život

Međutim, on je zapravo napisao emotivan post na svom Instagram profilu, uz sliku svoje mile supruge, koji sugeriše da je Milena dobila još jednu životnu bitku.

– Majka, baka, supruga, drug, prijatelj, borac, stub kuće, ljubav mog života… Ovih dana, bez povoda, samo zbog osmeha…Moja Milena… idemo dalje… Hvala ti Bože – napisao je Bajić u svojoj objavi.

 

 

Podsetimo, supruga našeg glumca vodila je dugu bitku sa kancerom, a on joj je u tom teškom životnom periodu bio najveća podrška.

Pročitajte: Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Žarka Lauševića

„Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesta osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć“, rekao je jednom prilikom Radoš Bajić za medije.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images