Ovaj poznati glumac je prva ljubav ministarke Maje Gojković: Tu vezu pamtim po... FOTO

Ovaj poznati glumac je prva ljubav ministarke Maje Gojković: Tu vezu pamtim po... FOTO

Autor: | 13/02/2023

0

Bivši partner Maje Gojković je poznati glumac

Glumac Radoje Čupić, prvak drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, ispraćen je u penziju posle predstave „Džandrljivi muž ili Koja je dobra žena”, koja je odigrana čak 160 puta.

Pročitajte: Sed, šarmantan i uticajan - Partner Darije Kisić je ozbiljna faca, tajanstveni Dragan konačno u javnosti FOTO

Srpsko narodno pozorište

 

Radoje Čupić rođen je 1958. godine u Novom Sadu. Akademiju umetnosti završio je u klasi Dejana Mijača i Dimitrija Đurkovića. Odigrao je više od osamdeset predstava i oko pedeset uloga na filmu i u serijama. Pored glume bavio se i režijom.

 

− Suočavamo se sa problemima koje nemaju beogradski glumci. Dešava se da neće da nam plaćaju prevoz. Problem je što smo iz Novog Sada. Lično ne mogu da se požalim, u poslednje vreme sam dosta radio. Eto, što se toga tiče, kao da sam iz Beograda – rekao je Čupić za Kurir.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene - Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Youtube Screenshot

 

Novosadski glumac svojevremeno je pričao i o svojoj prvoj ljubavi, ministarki Maji Gojković.

− Bila je to prava mladalačka ljubav. Zabavljali smo se 1982–1983. godine. Bilo je lepo i veselo dok je trajalo. Nedavno smo se videli na premijeri „Koštane”. Pozdravili smo se. Sad se ne družimo, prosto svako je otišao svojim putem, ali ostali smo dobri. Tu vezu pamtim samo po najboljim stvarima. Baš je bilo lepo zabavljanje.

Radoje Čupić otac je troje dece, a ima i unuke.

Arhiva Hello!

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin