Sahranjen Metju Peri: Cela ekipa Prijatelja prisustvovala, jedna koleginica slomljena od bola

Sahranjen Metju Peri: Cela ekipa Prijatelja prisustvovala, jedna koleginica slomljena od bola

Autor: | 04/11/2023

0

Sahranjen Metju Peri

Juče je sahranjen Metju Peri, Čendler iz jedne od najpopularnijih serija svih vremena, u intimnoj ceremoniji na kojoj su prisustvovali njegovi najmiliji.

Photo by Michael Buckner / Getty Images

 

I dalje u šoku zbog ovog gubitka, njegova porodica i prijatelji okupili su se u Memorijalnom parku Forest Lon u Los Anđelesu u blizini studija Varner Bros.

Pročitajte: Metju Peri nije imao mnogo sreće sa ženama, a sa koleginicom iz čuvene serije bio je u posebnoj vezi

Kako kaže izvor za People, prisustvovale su i Perijeve kolege iz serije „Prijatelji” Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer.

 

 

 

Kolege iz popularne serije usnimljeni su kako dolaze na sahranu, a Lisa Kudrou vidno nije mogla da se smiri od tuge i plakala je sve vreme.

 

 

Peri je preminuo 28. oktobra u 55. godini, u svojoj kući u Los Anđelesu, nakon utapanja. Na licu mesta nije pronađena droga.

Pročitajte: Imao je sve, ali ne i naslednike - Evo kome ostaje ogromno bogatstvo Metjua Perija

 


Prvi rezultati toksikološke analize pokazali su na koje supstance je bio negativan, tako da smrt Metjua Perija nije posledica predoziranja fentanilom ili metamfetaminom, kako pokazuju početni testovi. Analiza je otkrila da glumac u svom telu nije imao met ili fentanil, snažnu opioidnu supstancu.

Frederick M. Brown/Getty Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Frederick M. Brown/Getty Images

Pročitajte još