Osim poznatih roditelja, ima i slavnu braću: Ovi glumci su u srodstvu sa Anđelom Jovanović

Osim poznatih roditelja, ima i slavnu braću: Ovi glumci su u srodstvu sa Anđelom Jovanović

Autor: | 30/10/2023

0

 

Rođaci Anđele Jovanović su ova poznata braća

 

 

Anđela Jovanović, poput mnoge dece poznatih roditelja, odlučila je da krene maminim i tatinim stopama i da se bavi glumom.

Boško Karanović

 

Naslednica Branke Pujić i Dragana Jovanovića definitivno je nasledila lepotu i talenat od slavnih roditelja i vrlo brzo privukla pažnju javnosti nastojeći da zauzme svoje zasluženo mesto na glumačkoj sceni.

Instagram

 

Anđela je dugo krila privatni život jer su je stalno poredili sa roditeljima. U međuvremenu se opustila i aktivna je na društvenim mrežama, na kojima slika svoje autfite, mesta gde izlazi, divne pejzaže sa putovanja i ,naravno, lepe trenutke sa suprugom Mihailom Dudašem.

Instagram

 

O njoj se i dalje ne zna mnogo, a posebno je zanimljivo koliko članova šire porodice takođe gradi glumačku karijeru. To je jednom prilikom otkrila njena majka Branka. Jednom prilikom je rekla da su Anđelina braća od tetke uspešni glumci Igor i Petar Benčina.

Pročitajte: Ovde stanuje ljubav: Zavirite u moderan dom Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša FOTO

 

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima i dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da određene stvari zajednički rade. Oni su doprineli da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela - rekla je svojevremeno Branka za domaće medije.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin