Kao rođene sestre: Isplivala stara fotografija Nataše Ninković sa koleginicom, neverovatno liče

Kao rođene sestre: Isplivala stara fotografija Nataše Ninković sa koleginicom, neverovatno liče

Autor: | 30/10/2023

1

Nataša Ninković baš liči na koleginicu, primetili su svi

Za Natašu Ninković i jednu njenu koleginicu stalno se govorilo da neverovatno liče jer imaju slične karakteristike na licu. Crnke, sa tamnim očima i punijim ustima, mnogi ih na sekund pomešaju.

Boško Karanović

 

U pitanju je Nela Mihailović. Jednom prilikom je govorila o njihovoj fizičkoj sličnosti, da su čak u jednom trenutku imale iste frizure.

Pročitajte: Proročanstvo se obistinilo, svi je znaju i vole - Devojčica sa slike danas slavi 63. rođendan, da li je prepoznajete

- Nataša Ninković i ja smo vrlo slične verovatno zbog toga što smo crnke i imamo punije usne. Mislim da je to tipski. Međutim, potpuno smo različite. Sećam se, kad nas je profesor Vlada primio na Akademiju, imale smo ultrakratku kosu. Tako iste došle smo na Akademiju. Ona iz Trebinja, ja iz Valjeva - ispričala je Nela u emisiji "Kec na jedanaest".

Luka Šarac

 

Njih dve su i veoma bliske prijateljice, čak su godinama stanovale zajedno.

- Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine - otkrila je ona.

Pročitajte: Ceca Bojković joj preotela muža, o toj svađi se i danas priča - Ljiljana Lašić ima 76 godina, evo je sada

Nela je rekla da su reditelji odbijali da ih angažuju u istim filmovima i serijama zbog tolike sličnosti.

- Jedan reditelji je jednom izgovorio: Pa ne mogu sada da uzmem nju, one su stvarno toliko slične, a treba da igraju potpuno drugačije likove - rekla je glumica.

ATA Images

 

Jednom prilikom na Fejsbuku je isplivala njihova zajednička fotografija iz mladosti koja potvrđuje da izgledaju kao sestre i da bojazan reditelja nije toliko neopravdana. Jedna pored druge zaista deluju kao da su u srodstvu, ali svakako je za obe bilo mesta na našoj glumačkoj sceni i zahvaljujući talentu uspele su da naprave velike karijere.

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Pročitajte još