Ni blizu Cecinoj proslavi veka: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Lidije Ocokoljić, venčanica posebna tema

Ni blizu Cecinoj proslavi veka: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Lidije Ocokoljić, venčanica posebna tema

Autor: | 27/10/2023

0

Lidija i Predrag Ocokoljić u novembru će proslaviti godišnjicu skladnog braka, u kome su dobili Helenu, Viktora i blizance Iliju i Petra.

Skoro dvadeset godina sestra Cece Ražnatović i njen izabranik brižljivo čuvaju porodicu daleko od očiju javnosti, a mnogi su se zapitali kako je izgledala venčanica Lidije Ocokoljić i sama svadba, s obzirom na to da se o Cecinoj i danas govori.

Instagram

 

Njihova svadba svojevremeno je privukla mnogo pažnje, pa su se mediji i te kako bavili ovim venčanjem, a naročito Lidijinom venčanicom, koju je nosila prvo Ceca na svom venčanju. Tradicija se nastavila, pa je i supruga Veljka Ražnatovića Bogdana nosila prelepu haljinu koju joj je tog dana darovala svekrva.

Pročitajte: Anastasija stigla iz Sevilje, Veljko predstavio novi imidž - Ceca celu porodicu okupila na ručku

Kako su tada pisali mediji, Lidija je odlučila da se uda u haljini svoje sestre, a Ceca je na neki način potvrdila da je u pitanju isti odevni komad, a ne kopija, kada je posle Veljkovog venčanja na Instagramu objavila  fotografije Bogdane u istoj venčanici koju je nosila Lidija.

Na jednom profilu na Instagramu koji je posvećen Svetlani Ražnatović i njenoj porodici objavljeno je nekoliko fotografija iz tadašnje štampe koja je prenela detalje svadbe Lidije (tada) Veličković i Predraga Ocokoljića. Slavne sestre u jednom trenutku nosile su narodnu nošnju, kao i Cecina ćerka Anastasija I sin Veljko, koji je bio prava zvezda večeri.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin