Sreća, ljubav i radost! Anđelka Žugić 39. rođendan slavi sa ćerkom Čarnom u naručju FOTO

Sreća, ljubav i radost! Anđelka Žugić 39. rođendan slavi sa ćerkom Čarnom u naručju FOTO

Autor: | 24/10/2023

0

Anđelka Prpić slavi rođendan sa ćerkom u naručju

U domu Anđelke Prpić sve je u znaku brojeva 3 i 9. Kada „stanu“ jedan pored drugog, „pokažu se“ godine do kojih je stigla. Popularna glumica, koja se odnedavno preziva Stević Žugić, proslavila je 39. rođendan.

ATA Images

 

„Ovaj svet je i dalje dobro mesto za život! Pitanje je sa kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vredno – moj život, moja pravila! Dragi moj životiću, ja te ne bih menjala ni za sekundu. Idemo dalje...“, napisala je na Instagramu uz slavljeničku fotografiju u žutom odelu, „na radost“, držeći dva balona u obliku pomenutih brojeva.

Pročitajte: Anđelka Prpić prvi put sa bebom u javnosti - Glumica nikad mršavija, mala Čarna uživa

Čestitali su joj brojni fanovi, koleginice, prijateljice, među njima i Marija Kilibarda. Lepa voditeljka u Insta storiju je objavila snimak na kojem vidimo glumicu u veselom raspoloženju.

Instagram

 

„Bubice, zaslužuješ svaku sreću, ljubav i radost. Neka te samo to okružuje“, poručila je Marija, a Anđelka je odgovorila: „Bubice, sa tobom mi je to zagarantovano“.

Pročitajte: Mama se baš potrudila - Pogledajte kako je Anđelka Prpić uredila sobu za bebu FOTO

Na snimku, u naručju mame koja pleše, vidi se bebina nogica. Podsetimo, krajem maja glumica je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Čarna, po svojoj ulozi u seriji „Žene s Dedinja“. U septembru se udala za devojčicinog oca Marka Žugića.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević