O ćerki Čarni reč nikad nije rekla: Anđelka Žugić prvi put o naslednici, sve majke će je razumeti

O ćerki Čarni reč nikad nije rekla: Anđelka Žugić prvi put o naslednici, sve majke će je razumeti

Autor: | 28/01/2024

0

Anđelka Stević Žugić, nekada Prpić, porodila se u tajnosti krajem maja prošle godine, kada je na svet donela ćerku Čarnu kojoj su se tata Marko i brat Jakša posebno obradovali.

Mamu i bebu nismo imali prilike da vidimo u javnosti, osim kada nas je glumica počasti prizorom iz doma, a o naslednici glumica nije pričala u medijima.

Ata Images

 

Sada je Anđelka konačno progovorila kako se snalazi u ulozi majke i kako balansira privatni i poslovni život.

- Jednako je prelepo i izazovno. Ali kad se nasmeju ili pruže ruke ka vama, sve postaje čarobno. Biti mama je ipak privilegija koju jako ozbiljno shvatam - rekla je ona za "Blic".

Pročitajte: Sreća, ljubav i radost! Anđelka Žugić 39. rođendan slavi sa ćerkom Čarnom u naručju FOTO

Iako ima dva deteta, Anđelka kaže da za sve ima vremena.

- Uz podršku kod kuće, za sve se ima vremena. Radim koliko mi prija. Počela sam sa pripremama drugog dela monodrame „Šta me opet snađe". Uzbuđena sam zbog toga, pomalo uplašena i mnogo radosna - rekla je ona za „Blic”.

ATA images

 

Podsetimo, Anđelka se u tajnosti udala za Marka 8. septembra prošle godine, a ceremonija venčanja ni manje, ni više bila je održana na pijaci.

S Anđelkine svadbe pojavile su se samo dve fotografije. Jedna iz prelepe bašte lokala, gde su zvanice obedovale, a drugu je podelila na svom Instagramu glumica Anja Mandić.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti