Ko je uhapšeni dečko Aleksandre Mladenović: Pevačici ukrao novac, pa pretio samoubistvom?

Ko je uhapšeni dečko Aleksandre Mladenović: Pevačici ukrao novac, pa pretio samoubistvom?

Autor: | 24/10/2023

0

Dečko Aleksandre Mladenović priveden

Kako prenose beogradski mediji, pevačica Aleksandra Mladenović sinoć je pozvala policiju jer je, navodi se u izjavi, bivši dečko proganja i preti ubistvom i samoubistvom. Dolazio je na vrata njenog stana, lupao i uznemiravao je, zbog čega je bila prinuđena da tako reaguje.

ATA Images

 
.

Poslednjih časova prolazi kroz pravu dramu zbog izvesnog Stefana Č, koji se sinoć najpre sam prijavio u policijsku stanicu, gde mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska.

Međutim, on je meru prekršio i ponovo došao ispred zgrade gde je pokušavao da uđe u njen stan i zahtevao komunikaciju s pevačicom, posle čega je priveden i zadržan u policiji.

ATA Images

 
 

Ljubav je donedavno cvetala. Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama videlo se kako zajedno šopinguju u tržnom centru, no očigledno su u međuvremenu iskopali ratne sekire.

Kako pišu portali, Aleksandra je optužila Stefana da se viđa sa drugim devojkama, a ima informaciju da je jednu od njih tukao.

instagram

 

- Taj čovek je meni zagorčao život, on je psihopata. Prvo mi je ukrao mnogo novca iz stana. Pretio mi je i samoubistvom, da će popiti lekove, da će da se obesi, da će pucati sebi u glavu. U početku je bio predivan, kasnije se promenio - objasnila je pevačica i otkrila da su se upoznali preko interneta.

Pročitajte: Isplivali stravični detalji - Filip Kapisoda nije ubio Kseniju iz ljubomore?! Poruke u telefonu sve otkrile

- Svašta mi je stizalo s kim je bio i šta je radio. Sada sam ponovo zvala policiju, bio mi je ispred vrata. Sve što je napisao je s namerom da bi mi ukaljao ime.

instagram

 

No, i Stefan je imao nešto da kaže u svoju odbranu.

- Nisam je prevario, niti sam digao ruku na nju. Izmišlja da sam joj ukrao novac. Do sinoć smo bili zajedno. Izašao sam sinoć iz stana jer nisam mogao da trpim psihičko maltretiranje.

Beogradski mediji saznali su da je Stefan iz Sarajeva, ali poslednjih meseci boravi u Srbiji gde je započeo vezu sa Aleksandrom. Na društvenim mrežama se hvalio fotografijama iz Dubaija, a reklo bi se i da je ljubitelj brzih motora.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti