Roditelji Dragane Mirković prvi put pred kamerama: Bila je vrlo živahno dete, stalno je jurcala...

Roditelji Dragane Mirković prvi put pred kamerama: Bila je vrlo živahno dete, stalno je jurcala...

Autor: | 22/10/2023

0

Dragana Mirković zakazala je dva koncerta u Beogradu, pripreme su uveliko u toku, a upravo je počela i emisija „Rame uz rame sa Draganom“, talent-šou u kojem će se 14 plesača takmičiti za vrednu nagradu od milion dinara i nastup na njenom spektaklu krajem godine u „Štark Areni“.

Pročitajte: Njegova smrt pratiće je ceo život, Dragana Mirković - Sve se dogodilo u tri dana...

Folk zvezda, inače domaćin programa, pred početak prve epizode dala je intervju za emisiju „Zagrevanje“ na televiziji „Kurir“. No, to nije bila najveća ekskluziva. Iako je Dragana već decenijama na sceni, njeni roditelji sada su se prvi put pojavili pred kamerama.

Kurir TV

 

Njena majka Jelica otkrila je da joj je ime dao kum, a prisetila se i nekih dogodovština iz Draganinog detinjstva u selu Kasidol kod Požarevca.

- Jednom je iščašila kuk, morala sam da je vodim u Beograd na Institut za majku i dete, da snimi. Jurca oko kola, jurca, i kad krenemo kući, samo pusti ruke i kaže „mama, ja ne mogu“. I ja je nosim na leđima do kuće. Sva mokra, kosa mokra, od jurcanja nema vremena ni da jede. Ma, to je bilo strašno dete, strašno... Živahno, ne umem da vam opišem.

Kurir TV

 

Prvu ploču „Imam dečka nemirnog“ izdala je sa 15 godina. U studio je otišla pravo iz školske klupe. Dok je snimala albume u Beogradu nije skitala, kaže Jelica. Ostajala je u hotelu i vezla goblene. Obožavaoci su joj slali gomile pisama, u mnogim kovertama našle bi se pare ili zlato, otkrivaju roditelji Dragane Mirković.

Otac je bio strog, priznala je Dragana u emisiji, a to je potvrdio i gospodin Predrag Mirković. Ona, inače, ima i sestru Dušicu.

Pročitajte: Roditelji nisu došli, nije imala ni venčanicu - Pogledajte u čemu se Dragana Mirković udala za Tonija

- Ženska deca su to. Morao sam da dođem iz Nemačke zbog njih, bile su male. Da ih usmerim na pravi put. Bio sam uz nju dok nije napunila 18 godina, nisam mogao da je ostavim. Jer znam ja ko je ona, ali ne znam koji su ti ljudi, gde ulazi, u koje društvo. Nekad popiju malo više, hoće da dobace... A ona je tek iz školske klupe izašla.

Kurir TV

 

Tata je bio pravi zaštitnik, znao je kakav svet ume da bude.

- Nikad se ništa nije dogodilo, fino je to sve bilo. Možda su ljudi znali da sam ja taj koji je dovozi, pa nisu ni pokušavali ništa. Ona nije faktički ni plakala puno pred nama. Čuo sam kasnije da jeste, u Beogradu, kad joj neko nešto dobaci, a nije zaslužila da joj se tako nešto kaže. To nju stvarno boli, kao i sve nas.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još