Niko ne bi rekao: Čik pogodite koliko je visoka Jelena Đoković, iznenadićete se

Niko ne bi rekao: Čik pogodite koliko je visoka Jelena Đoković, iznenadićete se

Autor: | 19/10/2023

0

Visina Jelene Đoković će vas iznenaditi

Jelena Đoković godinama promoviše zdrav život i prirodan izgled, a dok se bliži četrdesetim godinama, zaista svako može da joj pozavidi na mladolikom izgledu.

Boško Karanović

 

Supruga Novaka Đokovića u više navrata je pokazivala svoje bezglutenske recepte na Instagram profilu, edukovala pratioce o štetnosti pojedinih namirnica, i govorila o dobrim stranama veganske ishrane.

Pročitajte: Mislili su da ih kamere ne snimaju - Pogledajte kako se Novak zaista ophodi prema Jeleninim roditeljima

Pričala je i da ne koristi parfeme, već da im je našla pravu zamenu, kao i da ne konzumira alkohol i cigarete. Njen način života je za svaku pohvalu.

Instagram

 

Osim korisnih saveta, na profilu Jelene Đoković možemo da vidimo i bezbroj njenih pažljivo planiranih autfita, kombinaciju skupih i pristupačnijih komada, jednostavno i skrojeno do savršenstva.

Pročitajte: Jeco, da li si to ti? Supruga Novaka Đokovića potpuno drugačija, Nole je neće prepoznati

Ono u čemu Jelenu ne vidimo toliko često jesu štikle, doduše kad poželi da ih obuje, uvek odabere prelep par, kao poslednji koji smo imali prilike da vidimo. Mnogi su se zapitali da li Noletova supruga ne nosi potpetice jer je mnogo visoka, pa joj nisu potrebne.

Instagram

 
 

Ali sada vam otkrivamo tajnu. Jelena Đoković je visoka 176 cm. Njen Nole je visok 188, a kad ih vidimo ovako zajedno, može da se kaže da je to zaista idealna razlika u visini za jedan par.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images