Udaje se Jelena Gavrilović! Glumica objavila srećne vesti, a prsten je san svake žene FOTO

Udaje se Jelena Gavrilović! Glumica objavila srećne vesti, a prsten je san svake žene FOTO

Autor: | 19/10/2023

0

Udaje se Jelena Gavrilović! Lepa glumica objavila je divne vesti na Instagramu, ali i fotografiju nestvarnog vereničkog prstena.

„Rekla sam DA“, kratko je poručila. 

Instagram

 

Poznato je da Jelena o privatnom životu ne govori često, pogotovo ne o emotivnoj vezi. Njen verenik zove se Dario, a već neko vreme žive zajedno u stanu koji su kupili u Beogradu na vodi.

Pročitajte: Ona se razvela, on je prekinuo veridbu sa Jelenom Gavrilović - Ovo je partner Vanje Ejdus, ljubav se dogodila

Jelenin jedini san je, kako je jednom prilikom rekla  za HELLO!, da bude srećna. Ostvario se, jer radi ono što voli i živi sa muškarcem koga voli. Smatra da bi uvek trebalo da budemo zahvalni na onom što imamo, a kada je pomenula izreku „ko traži, taj i nađe“, zainteresovali smo se kako je izgledalo njeno „nalaženje“ Gospodina pravog.

Instagram

 

‒ Prvi deo rečenice je: „Ko traži, taj i nađe“. Drugi glasi: „Ali, to što je našao može da bude pogrešno“. Svaka žena, kad se zaljubi, misli da je baš to onaj pravi, ali kad se zaljubi na brzinu, uglavnom se ispostavi da je – pogrešan. Znamo da ljubav nije samo zaljubljenost i zanesenost, već da su tri stepenika iznad prijateljstvo i poverenje. Našla sam ono što sam tražila u trenutku kad sam od toga u potpunosti odustala.

Pročitajte: Samo on može da je prati - Dečko Jelene Gavrilović u nikad boljem izdanju, žene oduševljene

- Život zna i lepo da te iznenadi. Nikada nigde nisam žurila, a ispostavilo se da su me i pogrešni potezi vodili ka pravoj stvari. Instinkt, koji obično opisujemo kao unutrašnji glas, često ućutkujemo, a morali bismo da ga saslušamo ‒ mudro je zaključila Jelena.

Instagram

 

Iako je skoro četiri godine u skladnoj emotivnoj vezi, Jelena Gavrilović i dalje vešto krije od javnosti identitet svog izabranika.

- Uvek sam otvorena prema medijima, ali mora da se ispoštuje i druga strana i da se čuju njegove želje. Ja svoju sreću ne krijem ni od koga, ali poštujem i njega koji ne želi da se eskponira - objasnila je lepa glumica zbog čega u intervjuima izbegava da govori o dečku.

Zajedničke fotografije na Instagramu prava su retkost.

„Volim ga iako smo različiti. Uvek onaj brži čeka sporijeg i tako stalno. Ljubav“, napisala je uz sliku sa ski staze tokom zimovanja na Kopaoniku.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti