Jelena Gavrilović otvorila vrata stana u Beogradu na vodi: Glumica živi u luksuzu kakav se ne viđa ni u filmovima FOTO

Jelena Gavrilović otvorila vrata stana u Beogradu na vodi: Glumica živi u luksuzu kakav se ne viđa ni u filmovima FOTO

Autor: | 21/05/2023

0

Stan Jelene Gavrilović u Beogradu na vodi odiše luksuzom

Glumica Jelena Gavrilović je među onima sa javne scene koji su pazarili nekretninu u Beogradu na vodi, a neretko na popularnoj društvenoj mreži imamo priliku da zavirimo u sam luksuz njenog doma, gde uživa u oazi svog mira.

Instagram

 

Kako smo imali prilike da vidimo, unutrašnjojst njenog doma izgleda kao iz svetskih magazina. Dominiraju svetliji i zlatni tonovi, a plava fotelja razbija celu monotoniju, kao i zanimljive slike koje glumica očigledno voli.

Pročitajte: Haljine koje garantuju WOW efekat - Jelena Gavrilović zablistala u Njujorku, koja kreacija vam je lepša? FOTO

Instagram

 

Trpezarijom dominiraju zemljani i sivi tonovi, što je poslednjih godina pravi hit i u svetu, a savršeno se uklapa u ceo enterijer Jeleninog stana, dok je spavaća soba u svetlim tonovima, prozračna i sva u prozorima.

Pročitajte: Ona se razvela, on je prekinuo veridbu sa Jelenom Gavrilović - Ovo je partner Vanje Ejdus, ljubav se dogodila

Bez sumnje je da Jelena Gavrilović ima pravi ambijent za opuštanje i uživanje na kom mogu da joj pozavide brojne zvezde.

Podsetimo, poznata glumica već duže vreme uživa kraj svog dečka Darija, dok o detaljima njihovog odnosa izbegava da priča javno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još