Geni su čudo: Osmogodišnji sin Mateje Kežmana trenira fudbal i pravi ikone, talenat će vas zapanjiti (foto)

Geni su čudo: Osmogodišnji sin Mateje Kežmana trenira fudbal i pravi ikone, talenat će vas zapanjiti (foto)

Autor: | 20/10/2021

0

Sin Mateje Kežmana poseduje neverovatan talenat

Nekadašnja partnerka fudbalera Mateje Kežmana i majka njihovog osmogodišnjeg sina Filimona Marija Perković na Instagramu se pohvalila dečakovim crtežom uz koji je napisala: „Moj Filimon kad napravi ikonu“.

Pročitajte: Dobro došao Luka - Mateja Kežman dobio peto dete

Instagram

 

Oni koji su makar površno upućeni u život nekada jednog od najboljih fudbalera sa ovih prostora odmah su pomislili – geni su čudo. U Filimonovom slučaju to se pokazuje na dva polja. Odavno je poznato da je dečak talentovan za fudbal, koji godinama uspešno trenira, a sada vidimo da je otac na njega preneo i odnos prema religiji.

Pročitajte: Nekada je važio za opasnog frajera - Mateja Kežman sada izgleda ovako!

Instagram

 
 

Mateja Kežman često je govorio o svojoj religioznosti, a svojevremeno je objavio autobiografiju pod nazivom „Samo mi Bog može suditi“. Jednom prilikom je izjavio:

‒ Religija mi je pomogla da se izborim sa nekim teškim trenucima u fudbalu. Zahvaljujući veri vraćao sam svoju snagu, energiju i duhovni mir. Fudbaleri tokom karijere dođu u velike psihološke krize, jer u sebi nemaju tu snagu i nemaju kome da se obrate kada im je teško, kao što sam ja imao Gospodu. Njihov vapaj često niko ne čuje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin