Veljko pred veliki boks meč: Željko će me gledati iz prvog reda, biće uz mene

Veljko pred veliki boks meč: Željko će me gledati iz prvog reda, biće uz mene

Autor: | 29/08/2020

0

Veljko Ražnatović boks meč, prvi posle preležanog virusa korona, imaće za nekoliko dana, a iz prvog reda gledaće ga tromesečni sin Željko. Veljko će se u ringu 4. septembra naći sa Ukrajincem Denisom Kazakovim, a najveća podrška biće mu supruga Bogdana i tek rođeni sin.

- Moj sin će doći na taj meč! Tad će prvi put videti tatu u ringu. Voleo bih da mi sin bude bokser. Ne verujem da će biti pevač, ne hvata to mušku stranu Ražnatovića, već samo žensku. Mislim da će biti malo pametniji, pa da se okrene sportu. Tačno je da sam u jednom periodu pisao pesme, ali ja nisam imao tatu... Željko ima mene da ga učim da bude sportista - rekao je Veljko za "Informer.

Pročitajte: Veljko Ražnatović otkrio - Imaću četvoro i više dece!

Veljko Ražnatović boks obožava, a porodica mu daje veliku podršku

Tri najveće Veljkove ljubavi upravo su supruga sin i boks. Otkako se okrenuo profesionalnom treniranju njegov život je dobio smisao i siguran je da je to ono čime želi da se bavi u životu. Sina će podržati u njegovim snovima, a da će biti zavodnik, ponosni tata ne sumnja.

- Siguran sam da će biti i zavodnik, ali ne znam da li će se mlad oženiti kao ja - kroz osmeh kaže Veljko.

Željko je postao pravi miljenih cele porodice, pa se bake Ceca i Danijela otimaju ko će više da čuva unuka.

- Svi mi pomažu, tako da mogu da se posvetim treninzima. Supruga Bogdana brine o Željku, a tu su da pripomognu i moja i njena majka. Ma svi se otimaju ko će da ga pazi - otkrio je sin Svetlane Cece Ražnatović.

Pročitajte: Veljko Ražnatović - Boks sam oduvek voleo, ali majka nije bila za to

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti