Uz pomoć ovog trika je Bogdana uspela da smrša posle porođaja

Uz pomoć ovog trika je Bogdana uspela da smrša posle porođaja

Autor: | 28/08/2020

0

Bogdana Ražnatović - dijeta posle porođaja ili ne?! Ovo se pitaju brojne pripadnice lepšeg pola jer im je nejasno kako je uspela u tako kratkom roku da skine višak kilograma. Iako je uživala u blagoslovenom stanju i nije se odricala bilo koje namirnice, Bogdana je bila opuštena. Ni u jednom momentu nije se opterećivala što se njeno telo menja, a brojka na vagi skače.

Kada je napustila bolnicu u Beogradu, gde je carskim rezom rodila sina Željka, izgledala je skoro kao i da se nije porodila. Stomačić je ostao, ali skoro neprimetan. Mnogi su ovo povezivali sa tim što se Bogdana godinama profesionalno bavila sportom i da je njeno telo u treningu.

Pročitajte: Dok Veljko čuve sina, Bogdana se ludo provodi - Vatreni ples zanosne mame (video)

Bogdana Ražnatović - Dijeta više nije tajna

A kada su nedavno na "Instagramu" osanule Bogdanine najnovije fotografije, nastao je muk. Ravan stomak, uzak struk, supruga Veljka Ražnatovića samo dva meseca posle porođaja izgleda kao manekenka.

Odmah su krenule brojne rasprave i polemisanja na društvenim mrežama - u čemu je tajna. Dok jedni smatraju da savremeni estetski tretmani ženama nude sjajna rešenja za samo nekoliko dana posle porođaja, drugi to pobijaju. Da li je Bogdana Ražnatović dijetom uspela da skine kilograme i zategne svoje telo, pitaju se drugi. Ali supruga Veljka Ražnatovića nije nas dugo držala u nedoumici.

Niti je u pitanju neka od korekcija na telu, niti Bogdana drži dijete, već vredno trenira. Čim su joj lekari dali zeleno svetlo da je njeno telo spremno da se vrati normalnim aktivnostima kada je sport u pitanju, ona je uskočila u helanke i patike i prionula na posao.

U treninzima i te kako uživa i koristi svaki slobodan trenutak da ode u teretanu i odradi seriju vežbi za stomak, bokove, gluteus, grudi i leđa. Kako je i Veljko svakodnevno posvećen treninzima, ovaj način života njima je uobičajen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram, instagram printscreen