Kako godine lete: Nikad viđena slika Vesne Dedić s početka karijere, promena je neverovatna

Kako godine lete: Nikad viđena slika Vesne Dedić s početka karijere, promena je neverovatna

Autor: | 09/10/2023

0

Izgled Vesne Dedić iz mladosti

Vesna Dedić je novinarstvom počela da se bavi još kao tinejdžerka. Sa samo trinaest godina bila je voditeljka emisije na Radio-Titogradu, i prošla je mnoge redakcije dok 2000. godine nije postala autorka emisije „Balkanskom ulicom”. U popularnoj emisiji Vesna je ugostila brojne ličnosti, a zbog načina na koji vodi svaki intervju smatra se jednom od najboljih novinarki na srpskoj medijskoj sceni.

Ana Marković

 
 

Vesna Dedić je radila i za „Pobjedu”, bila je angažovana na Studiju B, televiziji Politika, a prvo stalno zaposlenje dobila je na RTS-u.

Vesna je podelila sliku iz 1993. godine iz prostorija Javnog servisa, kako radi na pripremi materijala za emisiju.

„Montaža Jutarnjeg programa RTS-a, 1993. godina. Dobila prvo stalno zaposlenje i svetlosivu radnu knjižicu. I još uvek strepim da li će se gledaocima dopasti ono što radim”, napisala je uz fotografiju.

Instagram

 

Voditeljka i spisateljica tada je nosila crveni paž, a na licu nema ni gram šminke. Svi su primetili da se ništa bitno nije promenilo u izgledu Vesne Dedić, osim frizure.

Iako je iza nje bogata karijera, Vesna je svojevremeno istakla da se uvek trudila da uči.

Pročitajte: Modni okršaj bivših drugarica - Sanja Marinković i Vesna Dedić u belim haljinama, koja vam je lepša

– Kad sam bila mala, želela sam da budem zabavna kao Rafaela Kara, duhovita kao Tanja Torbarina, šarmantna kao Momo Kapor, cinična poput Aleksandra Tijanića, laka u metaforama kao Tirnanić, otmena kao Nebojša Đukelić, gospodstveno mudra kao Dragan Babić, erotična kao Dina Čolić i ženstvena kao Dunja Lango. Ništa od toga nisam uspela. Taj neuspeh me još uvek inspiriše i tera da budem bolja – rekla je u intervjuu za „Danas”.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin