Marta je umetnička duša, Petra sportsko čudo: Nela Mihailović i Vladimir Petričević javnosti predstavili ćerke

Marta je umetnička duša, Petra sportsko čudo: Nela Mihailović i Vladimir Petričević javnosti predstavili ćerke

Autor: | 06/10/2023

0

Ćerke Nele Mihailović i Vladimira Petričevića prvi put u javnosti

Glumica Nela Mihailović i kompozitor Vladimir Petričević vezu su počeli pet dana po upoznavanju, verili su se posle dva meseca, a venčali nakon šest. U braku, u kome su dobili ćerke Martu i Petru, duže su od dve i po decenije.  

Jovanka Bojković

 

Skladna porodica sinoć se u punom sastavu pojavila na festivalu FEDIS, što je bila jedinstvena prilika da vidimo Martu i Petru.

Ćerke su nasledile Neline i Vladimirove umetničke gene. Marta je umetnička duša, posle završene niže muzičke škole, na odseku klavira, upisala je džez odsek pevanja u muzičkoj gimnaziji „Stanković“ i već komponuje i piše pesme.

Pročitajte: Ljubav nije da se krije - Ćerka Nele Mihailović pokazala dečka, evo ko je osvojio lepu Martu

‒ Petra je naše malo sportsko čudo. Veoma je nadarena i još se traži, luta. Ona je uvek nasmejana i šarmantna, obasja svaku prostoriju u koju uđe. Obe su mlade, šta god da odaberu bićemo im podrška, najvažnije je da one budu srećne i zadovoljne svojim izborom – ispričali su ponosni roditelji jednom prilikom za Gloriju.

Boško Karanović

 

Za Martu, inače, kažu da je slika i prilika popularne majke.

- Ćerke vaspitavam onako kako su mene vaspitavali. Usklađujem se s vremenom u kome živimo, tu pre svega mislim na uticaj društvenih mreža. Nikako ih ne volim. Svesna sam dobrog koje su donele, ali ne dopada mi se instant obrazovanje koje nude, da ne pričam o otuđenosti.

Pročitajte: Nela Mihailović o roditeljstvu i ljubavi - Vatromet emocija u našoj kući je svakog dana

- Ljudi se sve manje gledaju u oči, a to se kosi sa mojim potrebama za živom rečju i kontaktima. Ali, tako je kako je. Moju decu čudi što nemam ni Fejsbuk, ni Instagram, ma ništa. I neću ih nikada imati - ispričala je Nela za HELLO!.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još