Ljubav nije da se krije: Ćerka Nele Mihailović pokazala dečka, evo ko je osvojio lepu Martu (foto)

Ljubav nije da se krije: Ćerka Nele Mihailović pokazala dečka, evo ko je osvojio lepu Martu (foto)

Autor: | 02/09/2022

0

Ćerka Nele Mihailović pokazala dečka

Kao da se juče rodila, a već ima 16 godina, dečka i svoj životni odabir.

Ime Marte Petričević, starije ćerke glumice Nele Mihailović i kompozitora Vladimira Petričevića, do skoro se pominjalo isključivo u intervjuima koje je njena majka davala.

‒ Marta kao starija sestra čuva dve godine mlađu Petru, a ova mala ide za njom kao senka i obožava je. Želim svojoj deci da se vole kao ja i moja sestra. Inače, roditelji su modeli koje deca slede ‒ pričala je Nela o naslednicama.

Pročitajte: Venčali su se posle šest meseci veze, a deset godina čekali na potomstvo - Ovo je suprug Nele Mihailović sa kojim slavi četvrt veka ljubavi

Luka Šarac

 

Marta je u međuvremenu krenula u srednju školu, zaljubila se i započela vezu, a i veoma je aktivna na Tik Toku, gde sa pratiocima deli trenutke iz svog života.

Nedavno je objavila sliku sa dečkom, čiji identitet nije otkrila, ali je pažnju privukla njegova neobična frizura.

Pročitajte: Nela Mihailović o roditeljstvu i ljubavi - Vatromet emocija u našoj kući je svakog dana

Instagram

 

Za Martu, inače, kažu da je slika i prilika popularne majke, koju često pomene u objavama.

‒ Ćerke vaspitavam onako kako su mene vaspitavali. Usklađujem se s vremenom u kome živimo, tu pre svega mislim na uticaj društvenih mreža. Nikako ih ne volim. Svesna sam dobrog koje su donele, ali ne dopada mi se instant obrazovanje koje nude, da ne pričam o otuđenosti. Ljudi se sve manje gledaju u oči, a to se kosi sa mojim potrebama za živom rečju i kontaktima. Ali, tako je kako je. Moju decu čudi što nemam ni Fejsbuk, ni Instagram, ma ništa. I neću ih nikada imati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti