Teodora voli narodnjake i nastupa u kafani: Sestričina Nataše Bekvalac objavila prvu pesmu VIDEO

Teodora voli narodnjake i nastupa u kafani: Sestričina Nataše Bekvalac objavila prvu pesmu VIDEO

Autor: | 04/10/2023

0

Sestričina Nataše Bekvalac objavila prvu pesmu

Nataša Bekvalac dolazi iz velike porodice čiji se članovi bave različitim oblastima. Ima tu i sporta, i mode, i bjuti-sfere, ali nekako je najviše muzike. Za to je, naravno, zaslužna najveća zvezda, mada talenat ne manjka ni njenim sestričinama.

Miloš Nadaždin

 
 

Dragana, starija sestra novosadske pop zvezde, ima dve ćerke i obe su izabrale muziku za životni poziv. Sara Šekularac, poznatija pod umetničkim imenom Zoi, može da se pohvali vrhunskim glasom i jedinstvenim stajlingom, koji se sjajno uklapa u njen žanr – indi pop. Na sceni je već nekoliko godina, a nedavno je i njena sestra Teodora objavila prvu pesmu.

Instagram

 

Za razliku od Zoi i tetke Nataše, Teodora voli narodnjake i često peva na veseljima kao što su svadbe, krštenja i slični događaji. Svojevremeno se prijavila na takmičenje Zvezde Granda, ali nije ostvarila neki visok plasman.

- Imponuje mi što mi je tetka Nataša Bekvalac, ali to ne potenciram. U porodici imamo nekoliko muzikalnih ličnosti, a malo je poznato da je i moja majka Dragana pevala u mladosti. Pevam po klubovima i krenulo mi je baš dobro. Od „Zvezda Granda“ sam odustala jer sam mislila da nisam dovoljno dobra, ali sam u međuvremenu sazrela kao pevačica. Sada se sve nekako brzo odvija i čini mi se da mogu nešto da napravim. Izvodim ono što pevaju naše najpopularnije pevačice – rekla je Teodora jednom prilikom.

 

 

Muzika nije jedino što je interesuje. Malo ko zna da je Teodora završila psihologiju, da obožava konje i da joj je jahanje omiljeni hobi. Njen prvi singl, koji nosi naziv „Trebalo bi“, za četiri dana je videlo skoro dvadeset hiljada ljudi na „Jutjubu“.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin