Sa 46 postala baka, a sada unuku slavi prvi rođendan: Voditeljka Irena Jovanović sija u zagrljaju malog Jakše

Sa 46 postala baka, a sada unuku slavi prvi rođendan: Voditeljka Irena Jovanović sija u zagrljaju malog Jakše

Autor: | 04/10/2023

0

Unuk Irene Jovanović proslavio prvi rođendan

Voditeljka Irena Jovanović na televizijskoj sceni je dve decenije, a prošle godine postala je baka u fantastičnoj 46. godini.

Marko Veljković

 

Irenin sin Luka (23) postao je prošle jeseni otac.

Godinu dana prošlo je brzinom svetlosti, pa je na red došao Jakšin prvi rođendan. Tim lepim povodom voditeljka je unuku na Instagramu posvetila emotivne reči.

Pročitajte: Zgodna baka - Irena Jovanović u 46. godini dobila unuče, prva fotografija novog člana porodice će vas oraspoložiti

„Dan kada je započela jedna Revolucija oko Sunca, tog 30. 10. 2022. do ovog poslednjeg dana septembra 2023. Ona koja je bacila novo svetlo na naše živote... donela nam je radost od iskona, sa nama grmela tugu od iskona... Sija i svetli, pojačava značenje našeg i onog života što nas zauvek čuva odozgo“, napisala je Irena na Instagramu uz fotografije sa Jakšine proslave kojoj su prisustvovali njegovi roditelji, baka i stric Lazar (18).

Instagram

 

‒ Deca su ogledalo svojih roditelja, slika i prilika onoga što radimo u životu i u odnosu prema njima. Nepogrešivo se vide postavljene ili pomerene granice, ali i odnosi sa drugima su na testu.

Pročitajte: Irena Jovanović - Uspevam da produžim dan, da u njega nekad stane sve što čini jedan život

- I pored toga što su današnja deca pred potpuno drugačijim izazovima, modeli rešavanja problema su uglavnom iz porodičnog miljea. Od svoje dece puno saznajem o sebi ‒ ispričala je Irena prošle godine za HELLO!.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Veljković

Pročitajte još