Ofarbala se u plavo i podmladila botoksom: Sultanija Hatidže iz Sulejmana danas je druga žena

Ofarbala se u plavo i podmladila botoksom: Sultanija Hatidže iz Sulejmana danas je druga žena

Autor: | 03/10/2023

0

Serija o Sulejmanu Veličanstvenom bila je toliko veličanstvena da se i deset godina posle snimanja poslednje sezone priča o glumcima koje je vinula u zvezde. Među njima je i Selma Ergeč, poznatija kao sultanija Hatidže, Sulejmanova sestra.

Profimedia

 

Selma u novembru slavi 45. rođendan, ali, listajući njene fotografije na Instagramu, nikad ne biste pomislili da ima toliko godina.

Izgleda kao u vreme najveće popularnosti, kada je bila deo ekipe „Veličanstvenog stoleća”.

Promo

 

Selma je rođena u Nemačkoj, u porodici turskih iseljenika, a sa očeve strane vodi poreklo od sultana Mahmuda II, tako da je bila sjajan izbor za ulogu u priči o Sulejmanu. I izuzetno je svestrana – pored turskog i nemačkog jezika govori engleski, francuski i italijanski.

Pročitajte: Koliko biste joj dali godina? Ovako danas izgleda moćna Valide, majka Sulejmana Veličanstvenog

Studirala je medicinu, potom i psihologiju i filozofiju, uspešno se bavila modelingom, ali je, kao što znamo, gluma prevagnula. Pre nego što je izabrana za ulogu Hatidže već je imala zavidnu karijeru.

Promo

 

Sa Džanom Ozom, vlasnikom izdavačke kuće, u braku je od 2015. Naredne godine dobili su ćerku Jasmin.

Ako bacite pogled na Selmin Instagram, možda je nećete prepoznati kao plavušu. Ali, voli da eksperimentiše bojom kose, što zbog uloga, što zbog navike da često menja imidž. Primetno je i da je lice osvežila botoskom...

Instagram

 

Druži se sa koleginicom Nur Fetahoglu, koja je u „Sulejmanu” igrala Mahidevran. Kako je jednom otkrila, nove ljude ne pušta lako u svoj život.

‒ Ja sam, zapravo, veoma introvertna osoba. Volim da provodim vreme sama sa sobom. Svako ima dobre i loše strane, prihvatam ljude onakve kakvi su. Iz prihvatanja može da se rodi prijateljstvo, ali to je nešto što je teško pronaći. I prava je retkost.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još