Vidi se da ovde žive umetnici: Zavirite u dom Branislava Trifunovića i Tihane Lazović, sve je u detaljima

Vidi se da ovde žive umetnici: Zavirite u dom Branislava Trifunovića i Tihane Lazović, sve je u detaljima

Autor: | 02/10/2023

1

Dom Branislava Trifunovića i Tihane Lazović je umetnička oaza

Glumci Branislav Trifunović i Tihana Lazović na večnu ljubav su se zakleli prošle godine nakon tri godine veze. Ljubav koju imaju jedno prema drugom oseća se i u njihovom stanu u Beogradu, koji su uredili sa mnogo pažnje.

Instagram

 
 

U srcu Vračara nalazi se njihov dom od kog su napravili pravu umetničku oazu. Samo jedan pogled na prostrani salonac može da nam kaže da tu žive umetničke duše pune kreativnosti.

Pročitajte: Ovde živi klasična Vaga - Nataša Bekvalac nam je otvorila vrata luksuznog stana FOTO

 Prvi put smo imali prilike da vidimo stan ovog para kada su se tek uselili, jer je Tihana pažljivo dokumentovala prvo uređivanje njihovog doma. Već tada smo mogli da vidimo da je dnevna soba prepuna knjiga, ploča i umetninama koji su pažljivo odabrani.

Instagram

 

Supruzi Branislava Trifunovića posebno je značajno da njen životni prostor odiše harmonijom, jer se svakodnevno bavi jogom i meditira. Nesumnjivo joj je pošlo za rukom da skladno uredi prostor u kom se ona i Bane opuštaju nakon napornog radnog dana.

 


 
Tihana je očigledno ponosna na svoje sposobnosti i ukus, jer redovno postavlja snimke i fotografije njihovog porodičnog doma. Prirodni materijali, ambijentalno svetlo i širok spektar komplementarnih boja stvaraju pravu oazu za ovaj glumački par.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Jakov Simović

Najnovije vesti