Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala svet: Arijana objavila snimak male Violante, nikad neće zaboraviti dedu

Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala svet: Arijana objavila snimak male Violante, nikad neće zaboraviti dedu

Autor: | 30/09/2023

0

Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala javnost

Smrt Siniše Mihajlovića pre gotovo godinu dana rasplakala je ceo svet. Jedan od najvećih fudbalera hrabro se borio kad mu je dijagnostikovana leukemija, ali tu je bitku, nažalost, izgubio.

Instagram

 

Ovo je bio težak udarac za njegovu porodicu, a udovica Arijana Mihajlović i njihova deca održavaju sećanje na velikog Mihu. Arijana je sada pokazala da neće dozvoliti da unuka Violante zaboravi dedu, i okačila snimak sa devojčicom koji je rasplakao ceo svet.

Pročitajte: Stadion na nogama - Unuka Siniše Mihajlovića istrčala na teren, preslatka Violante zvezda utakmice FOTO

Arijana je objavila kako mala Violante trči ka portretu svog voljenog deke. Devojčica grli i ljubi sliku, a u snimku se čuje italijanska pesma "Zagrli me čvršće".

 

 

Unuka Siniše Mihajlovića već je snimljena kako ljubi dedinu fotografiju, samo četiri meseca nakon što je Siniša napustio ovaj svet i zauvek otišao u legendu.

Pročitajte: Ovo ćemo joj pamtiti zauvek! Arijana Mihajlović se za Uskrs obratila Srbima i pokazala kakav je čovek FOTO

Violante raste okružena pričama o Siniši, koji je bio inspiracija celom svetu. Njegovi sportski podvizi i životne vrednosti svet će pamtiti zauvek, a njegova porodica nastojaće da generacije koje dolaze znaju ko je bio Siniša Mihajlović.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti