Luksuz, bogate žene i egzotične plesačice: Marijana Mateus u Londonu proslavila 52. rođendan

Luksuz, bogate žene i egzotične plesačice: Marijana Mateus u Londonu proslavila 52. rođendan

Autor: | 28/09/2023

1

Rođendan Marijane Mateus upriličen na luksuznoj lokaciji

Marijana Mateus proslavila je 52. rođendan, glamurozno i neobično, kako samo ona to ume.

Instagram

 

Iako je pravilo da se dame ne pitaju za godine, zanosna dizajnerka svoje nosi s ponosom i bezvremenom lepotom. U šestoj deceniji izgleda duplo mlađe i privlači pažnju gde god se pojavi.

Pročitajte: Dragane moj, volim te! Marijana Mateus blista u zagrljaju uglednog advokata, veliko slavlje u Novom Sadu FOTO

Ništa manje od Marijane nismo očekivali ni kada je proslava rođendana u pitanju. U Londonu, gde joj je poslednjih godina baza, okupila je najbliže prijatelje i priredila im gala zabavu. Deo atmosfere videli smo na Instagramu...

Instagram

 

U dekoraciji su dominirali raskošni cvetni aranžmani i jarke boje koje su odraz slavljeničinog vedrog i mladalačkog duha. U jednom trenutku Marijanini prijatelji našalili su se da bi mogla da otvori cvećaru koliko je buketa dobila.

Instagram

 

Instagram

 

Tema proslave bila je Rio de Žaneiro, pa nisu izostale egzotične plesačice u raskošnim kostimima kakve viđamo na čuvenom festivalu.

Instagram

 

Iako je sve bilo u živim bojama, Marijana se odlučila za kratku belu haljinu sa karnerima u kojoj se nesmetano kretala i dobro zabavljala.

Pročitajte: Sledećeg meseca slavili bi punoletstvo braka - Fotografija sa venčanja Lotara i Marijane Mateus o kome je izveštavala cela Evropa (foto)

Torta na četiri sprata oduševila je prisutne ‒ beli fondan, narandžasto cveće i prskalice. O svakom detalju vodilo se računa.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Jaca 15:02 30.09.2023
Odgovori

Boze, koliko je ovo prostački sve, plesačice, loš engleski, sve onako primitivno, ničeg damskog, razmetanje na neki bezvezan naćin, neki pokušaj glamura a sve onako palanački. Jadno i bedno i onda to ovde pokazuju a mora novinare da zove na rodjendan da bi pisali ovde o njoj. Uh.. tužno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti