Najlepša jutra Anastasija Ražnatović dočekuje pored njega (foto)

Najlepša jutra Anastasija Ražnatović dočekuje pored njega (foto)

Autor: | 03/09/2020

0

Anastasija Ražnatović već neko vreme živi na relaciji Novi Sad Beograd. Zajednički život sa Đorđem Kuljićem predstavlja za nju prelepo iskustvo u kome uživa, a u Beograd odlazi zbog porodice, prijatelja i svog mezimca, bratanca Željka.

Anastasija Ražnatović tetka je preslatkog mališana, koji je povod njenih sve češćih odlazaka u Beograd. Ipak, ovog puta mlada zvezda vratila se u prestonicu, kako bi sa svojim prijateljima obeležila rođendan svoje najbolje drugarice Tare Milutinović.

Pročiajte: Anastasija Ražnatović iskreno o svojoj velikoj ljubavi - Đorđe je stariji i iskusniji, pored njega sam sazrela

Za tu priliku, Anastasija je ponela belu kombinaciju, u kojoj je izgledala zanosno. Top neobičnog kroja i mini suknjica istakli su njenu izvajanu figuru, a bela boja bila je savršen kontrast njenom preplanulom tenu. Celu kombinaciju podigla je jednostavnom šminkom, kojoj je pečat dao crveni ruž, kao i crvenim aksesoarima.

Kada se proslava završila, Anastasija se vratila u svoj porodični dom, kako bi vreme provela sa članovima svoje porodice. Fanove je na "Instagramu" oduševila storijem u kome im je poželela laku noć, a tom prilikom pokazala je i koliko je lepa prirodna i bez šminke.

Ipak, pravo iznenađenje počelo je novim buđenjem. Anastasija Ražnatović tetka je malog Željka, koji je od nedavno postao centar njenog sveta. Njena snaha Bogdana odlučila je da joj priredi nezaboravno buđenje, pa je mališana donela u Anastasijin krevet.

Pročitajte: Veliko slavlje u domu Ražnatovića - Ponosna tetka Anastasija otkrila na koga liči mali Željko

Snimak sa nasmejanim Željkom Anastasija je objavila na svom "Instagramu" uz opis:

- Najlepša jutra.

Druženje se nastavilo, a mali Željo uživao je u društvu tetke Taše i mame Bogdane, koje su dan provele u društvu najvažnijeg muškarca u njihovom životu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti