Mlađe je ipak mnogo slađe: Šer ponovo u zagrljaju kontroverznog producenta

Mlađe je ipak mnogo slađe: Šer ponovo u zagrljaju kontroverznog producenta

Autor: | 19/09/2023

0

Poslednjih meseci posvetila se biznisu i postala sladoledžija, ali hladna poslastica očigledno nije uspela da ugasi vatru koja gori u njoj, iako je već zašla u drugu polovinu osme decenije. Neuništiva Šer odlučila je da pruži novu šansu staroj ljubavi. Mlađe je ipak slađe, a drastično mlađe – najslađe!

Guliver Getty Images

 

Pročitajte: Sad je i zvanično! Šer potvrdila vezu sa 40 godina mlađim reperom koji je bivšu devojku prevario sa 12 žena

Kada je otkrila da je u vezi sa četiri decenije mlađim muzičkim producentom Aleksanderom Edvardsom, slavna pevačica i glumica ušla je u ozloglašenu ekipu kuguarki, ali opšte je poznato da nikad nije marila za epitete i etikete. Romansa je počela prošlog septembra tokom pariske Nedelje mode. Zajedno su dočekali Novu godinu, šuškalo se i da su se verili, a onda je stigla vest da su se rastali.

Profimedia

 

No, nisu dugo mogli jedno bez drugog. Kako javljaju dobro obavešteni izvori, a i paparaci su dokazali, pre nekoliko večeri izašli su na „double date“ sa kolumbijskim pevačem Džejom Bolvinom i njegovom devojkom Valentinom Ferer. Šer (77) i Edvards (37) držali su se za ruke po izlasku iz restorana, čak su im i stajlinzi bili usklađeni – oboje u crnom od glave do pete.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Pročitajte: Šer u 77. godini pokrenula novi biznis, nikad ne biste pogodili šta je u pitanju FOTO

Dok su ulazili u automobil, Aleksander je džentlmenski pridržavao vrata svojoj partnerki, a potom su se odvezli u nepoznatom pravcu. Ako to nije potvrda da su se pomirili, onda ne znamo šta je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti