Kako se ponaša dete jedne pop dive? Pogledajte snimak Nike Tošić sa maminog koncerta o kome će se dugo pričati

Kako se ponaša dete jedne pop dive? Pogledajte snimak Nike Tošić sa maminog koncerta o kome će se dugo pričati

Autor: | 19/09/2023

0

Snimak Nike Tošić pokazao kako treba da se ponaša dete jedne poznate ličnosti! 

Jelena Karleuša sinoć je održala svoju promociju albuma i koncert na kome se okupilo više hiljada ljudi, a u publici su se našli i muzičari koji su Karleuši pružili podršku i sa njom zapevali na spektakularnoj bini.

Ata Images

 

Koncert je započela najpopularnijom pesmom "Karlyb*tch", a zatim je uz gromoglasan aplauz počela da izvodi hitove sa nova dva albuma.

Pročitajte: Beograd večeras - Jelena Karleuša bacila publiku u trans, podršku joj pružile brojne kolege FOTO

- Sve je bilo onako kako sam  zamislila. Žao mi je što je na momenat pala kiša, ali sve u svemu, mislim da bolju promociju albuma nismo videli na našim prostorima. Ovo se zove promocija, a koncert dogodine. Mislim da je u subotu emitovanje koncerta na televiziji.

Ata Images

 

- Mogu ekskluzivno da najavim da ćemo se emitovati u subotu na šest nacionalnih televizija u regionu, tako da smo imali jednu regionalnu promociju albuma. Možda nisam otišla na Evroviziju, ali Evrovizija je došla kod nas - rekla je Karleuša prenosi Telegraf.

Jelena se dotakla i svoje porodice i ćerke Nike koja je izuzetno ponosna na mamu.

- Da budem najiskrenija, nisam neko ko izlazi, proslavlja i banči. Deca su mi se malopre javila u bekstejdžu. Pitale su me za koliko stižem kući, rekla sam im za 15 minuta. Tako da, idem kući da budem sa svojom decom. Imam dve strane života, jedna je da visim na saturnu i kamenu, planini...

TikTok printscreen

 

- A moj privatni život je nešto sasvim drugo. Jako sam povučena, kućni tip i svo svoje vreme provodim isključivo sa decom. Nika je čak i plakala, bila je jako uzbuđena, a i ja sam očigledno. Ponosne su - rekla je Jelena, koja nije mogla da zaustavi suze, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

Inače, na TikToku Nika je objavila kratak snimak sa maminog koncerta na kome prelepa devojčica đuska, a ispod objave kratko je napisala: Jedna je mama.

@.nikaspam

Jedna je mama ❤️ ♬ telo - ⚓

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images