Zgodna, uspešna i talentovana: upoznajte lepu Martu, bratanicu Vojina Ćetkovića

Zgodna, uspešna i talentovana: upoznajte lepu Martu, bratanicu Vojina Ćetkovića

Autor: | 18/09/2023

0

Vojin Ćetković je jedan od naših najpopularnijih, ali i najzgodnijih glumaca mlađe generacije. Njegovoj supruzi, zanosnoj Slobodi Mićalović, s razlogom zavide mnoge pripadnice lepšeg pola. A da li ste znali da u porodici Ćetković ima još filmskih radnika? I da su jednako zgodni? Na primer, Vojinova bratanica Marta.

Pročitajte: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu - Zavirite u beogradski dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića FOTO

Ona je ćerka Vojinovog brata Bojana, koji radi kao organizator u pozorištu u njihovom rodnom Kruševcu. Nije zaplovila glumačkim vodama, iako je, poput strica, završila Fakultet dramskih umetnosti. Više su je zaintrigirali menadžment i produkcija, pa se tome i posvetila. Na sajtu IMDB uz njeno ime stoji nekoliko naslova na kojima je radila: „Ruski konzul“, „Lako je Raletu“, „Srce zločina“.

Na njenom Instagramu možemo da vidimo fotografije sa putovanja, neke zapise iz svakodnevnog života, a saznali smo i da je u avgustu proslavila 31. rođendan. Ima i nekih porodičnih slika. Na jednoj smo prepoznali Vojina. „Striko“, napisala je uz dirljiv prizor sa glumcem. Krv nije voda, a verujemo da je bliska i sa njegovom suprugom i ćerkama. U svakom slučaju, i talenat je u krvi, a što bi rekli Amerikanci, i „beauty is in family“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti