Hju Džekmen iznenadio svet, kraj posle 27 godina: Rastajemo se u ljubavi i prijateljstvu

Hju Džekmen iznenadio svet, kraj posle 27 godina: Rastajemo se u ljubavi i prijateljstvu

Autor: | 16/09/2023

0

Pre samo dva meseca zajedno su navijali za Novaka Đokovića na „Vimbldonu“. Srećni, nasmejani, dobro raspoloženi... Oličenje ljubavi i harmonije. Ko je mogao da pretpostavi da su do tad već verovatno doneli tešku odluku? Hju Džekmen i Debora Li juče su šokirali svet. „Razvodimo se“... Posle 27 godina.

Mike Coppola/Getty Images

 

- Rastajemo se u ljubavi i prijateljstvu. Blagosloveni smo što smo skoro tri decenije proveli zajedno u prelepom braku. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se raziđemo kako bismo se bavili ličnim razvojem. Porodica je uvek bila i biće na prvom mestu. Ovo novo poglavlje u našim životima prihvatamo sa ljubavlju, zahvalnošću i dobrotom - stoji u zajedničkom saopštenju australijskog glumačkog para.

Profimedia

 

Zamolili su za poštovanje privatnosti dok porodica “prolazi kroz tranziciju”.

Pročitajte: Otkriveno ko je žena kraj Jelene Đoković na Vimbldonu - Zovu je ružna srećnica, 13 godina je starija od slavnog muža

Razvod posle tri decenije braka za koji su svi verovali da je savršen - bilo je to veliko iznenađenje za fanove zgodnog glumca, mada smo sigurno da je i bezbroj njih, naročito lepšeg pola, jedva dočekalo vest da je Vulverin konačno slobodan.

Lisa Maree Williams Getty Images

 

Hju i njegova uskoro bivša supruga upoznali su se 1995. na snimanju serije. Pošto su vrlo brzo shvatili da su jedno za drugo, venčali su se već naredne godine. Imaju sina Oskara i ćerku Avu. Nekih krucijalnih kriza u njihovoj zajednici nije bilo, bar ne poznatih javnosti. Mnoge dame su zavidele Debori, i to ne samo zbog činjenice da je 13 godina starija od Džekmena. Neke su isle toliko daleko da su je zvale “najružnijom srećnicom”. Sada više ne moraju da je mrze.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kate Green/Getty Images