"Nije kostim za Noć veštica": Ovo je jedina fotografija Anđelke Prpić u venčanici

"Nije kostim za Noć veštica": Ovo je jedina fotografija Anđelke Prpić u venčanici

Autor: | 15/09/2023

0

Venčanica Anđelke Prpić je baš neobična

Andjelka Prpić udala se u tajnosti, 8. septembra, za svog izabranika Marka Žugića, a svadbeno veselje organizovali su na neobičnom mestu - pijaci.

Kako kaže izvor za Telegraf, gosti su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između "strit fuda" i restorana.

Boško Karanović

 

S Anđelkine svadbe pojavile su se samo dve fotografije. Jedna iz prelepe bašte lokala, gde su zvanice obedovale, a drugu je podelila na svom Instagramu  glumica Anja Mandić.

 

 

Mladence se ovog puta nisu javno slikali, a mi se prisećamo Anđelkine venčanice kada je prvi put izgovorila sudbonosno “da” sada već bivšem suprugu Dariju Prpiću sa kojim je okončala brak 2020. godine.

Pročitajte: Anđelka Prpić u javnosti sa dečkom, prvi put posle porođaja - Kada su se pojavili, svi su se okretali za njima FOTO

Kako je i sama istakla, svoje prošlosti i života se ne odriče, niti želi da je zaboravi, pa tako na njenom profilu na Instagramu i dalje stoji fotografija sa prvog venčanja, gde je šarmantna glumica bila sve samo ne obična mlada.

– Nije kostim za Noć veštica nego svadba pre sedam godina na današnji dan – napisala je Anđelka u opisu fotografije koju je podelila 29. oktobra 2018. godine.

 

 

Kako vidimo na njoj, glumica je rešila da bude smela mlada. Ona je za dan venčanja izabrala mini-haljinu sa belim reverima, tračicama od tila, a bež boja dala je posebnu notu celom stajlingu. Ovu neobičnu venčanicu upotpunila je kratkom mrežicom i mini-velom na glavi, a sve je "zaokružila" burgundi salonkama s visokim štiklama i tamnozelenom pismo-tašnom.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović