Ovo je Zlatanova tajanstvena sestra: Sanela nikada nije viđena u javnosti, jedina slika otkriva koliko liče

Ovo je Zlatanova tajanstvena sestra: Sanela nikada nije viđena u javnosti, jedina slika otkriva koliko liče

Autor: | 15/09/2023

0

Sestra Zlatana Ibrahimovića podrška iz senke

Ne postoji deo sveta u koji Zlatan Ibrahimović može da zađe a da ga bar jedna osoba ne prepozna. S druge strane, članovi njegove porodice ne vole da se eksponiraju, pa tako mnogi donedavno nisu znali da ima rođenu sestru Sanelu.

Marco Luzzani/Getty Images

 

Slavni fudbaler pre nekoliko meseci oprostio se od profesionalnog sporta, ali interesovanje za njega ne jenjava. Memoari pod nazivom „Adrenalin”, objavljeni prošlog januara, i dalje su među najtraženijim izdanjima u knjižarama.

Pročitajte: Sve je stekla sama - Iznenadićete se čime se bavi i koliko na računu ima supruga Zlatana Ibrahimovića

U biografiji je, pored bezbroj neverovatnih i šokantnih epizoda iz privatnog života, otkrio da je majci kupio crkvu, ocu stan, sestri apartman u Novalji na Pagu... Obezbedio je celu porodicu.

Profimedia

 

No, Zlatanovo odrastanje obeležili su beda i siromaštvo. Kada su se roditelji razveli, Zlatan je sa dve godine starijom sestrom nastavio da živi kod majke Jurke, koja je radila kao čistačica.

U mučnoj i dugoj borbi za koru hleba jedni drugima bili su najveća podrška.

Profimedia

 

Sanela je, kao i njen brat, rođena u švedskom gradu Malmeu. Bila mu je veliki oslonac i inspiracija, a o njenoj hrabrosti, ljubavi i požrtvovanosti pisao je u svojoj knjizi. Kada je pravio prve fudbalske korake, starija sestra bila je tu da ga bodri i podržava u svemu. Verovala je u njega više nego iko. I kasnije, kada je postao velika zvezda, nastavila je da svim srce navija za njega, ali iz senke.

Pošto je sve što ima veze sa Sanelom obavijeno velom tajne, njene fotografije na globalnoj mreži – ne postoje. Ipak, pronašli smo jednu, na fan-stranici posvećenoj Zlatanu. Liče, mora se priznati...

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još