Novak plakao na balkonu, košarkaši prolili reku suza: Nikad emotivniji doček u Beogradu, PONOSNI SMO

Novak plakao na balkonu, košarkaši prolili reku suza: Nikad emotivniji doček u Beogradu, PONOSNI SMO

Autor: | 12/09/2023

0

Doček košarkaša u Beogradu je bio veličanstven

Košarkašima Srbije upriličen je doček na legendarnom balkonu Skupštine grada, gde se godinama dočekuju najbolji sportisti Srbije posle velikih uspeha. 

Ata Images

 

Na ballonu se pojavio i najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, koji je osvojio US open, a koga su emocije savladale.

Pročitajte: Noletovo oproštajno pismo Jeleni Genčić rasplakalo Srbiju - Njena životna priča puna čuda, Đoković je jedno

- Tresem se, ne znam šta da kažem, a toliko bih toga rekao. Hteo bih da čestitam našim šampionima, basketašima i košarkašima na fenomenalnim uspesima, ne samo ove godine, nego svih ovih godina kroz istoriju. Hvala im što su prihvatili da budem deo slavlja i da se zajedno družimo večeras. Ovo je ostvarenje dečačkog sna za mene, a to je taj da sam kao klinac kao i mnogi iz moje generacije bio tu u masi i slavio velike medalje sa šampionata naših slavnih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista, svih ljudi koji su fantastično predstavljali Srbiju.

RTS

 

- Bio sam ovde nekoliko puta, ali ovo je neprocenjivo i nezamenjivo, ovo se više nikad neće ponoviti. Da stojim pored velikih šampiona, ali velikih ljudi, sa kojima imam prijateljski odnos, sa njima sam pričao pre izlaska ovde. Osetio sam njihovu slogu i zajedništvo i taj momenat ljudskosti. Boriša je heroj nacije i zaslužujete da mu svi skandirate. Boriša, Boriša - počeo je Novak.

- Hoću da završim sa ovim rečima, na svetu, nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo. Živela Srbija.

Svetislav Pešić se oglasio i obratio navijačima i zahvalio im.

Pročitajte: Kako je Svetislav Pešić dobio nadimak Kari - Selektor otkrio dugo čuvanu tajnu, poznati GLUMAC kriv!

- Mi smo vas osetili da ste sa nama tamo, hvala vam.

Aleksa Avramović je zatim zahvalio navijačima koji su došli, a posebno emotivno obratio se i Boriši Simaniću.

- Konačno vidimo plodove ovoga što smo radili. Hvala vam od srca, sve vas volimo. Ne mogu da ne pomenem ovog momka koji nas je sve ujedinio. On je dao mnogo više od svih nas. Hvala mu na tome. Živela Srbija. Slava Bogu.

Ata Images

 

Na balkon su prvo izašli članovi stručnog štaba basketaša, a onda i naši zlatni momci, koji su u Jerusalimu osvojili šampionsku titulu, a onda se naciji obratio Strahinja Stojačić, a zatim košarkaši i stručni štab i za njima Đoković.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs RTS