Najveća podrška u najtežim trenucima: Ovo je supruga Žarka Lauševića koja se ne odvaja od bolesnog glumca

Najveća podrška u najtežim trenucima: Ovo je supruga Žarka Lauševića koja se ne odvaja od bolesnog glumca

Autor: | 06/09/2023

0

Supruga Žarka Lauševića najveća podrška u najtežim danima

Žarko Laušević suočava se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Već danima je javnost zabrinuta jer se mogu čuti razne priče i neproverene informacije. Poslednja vest glasi da je slavni glumac pušten iz bolnice, što bi trebalo da znači da se njegovo stanje popravlja i da se polako oporavlja.

Vladimir Radojičić

 
 
 

Pored kolega, uz Žarka je sve vreme i najvažnija podrška – porodica. Sa prvom suprugom Majom, sa kojom je bio u braku od 1982. do 1998. godine, ima ćerku Asju i sina Dušana. Sadašnju, Anitu Roganović, upoznao je u Americi.

Vladimir Radojičić

 

Anita je rođena 1966. u Ljubljani, ali se 1997. preselila na drugu stranu Atlantika, gde je ostvarila zavidnu karijeru kao scenska šminkerka. Među njenim uspesima su, između ostalog, rad na seriji „Seks i grad“ i film „Spajdermen 2“. Sarađivala je i sa velikim holivudskim zvezdama, dobijala priznanja...

Pročitajte: Slučajnost ne postoji - Ovi datumi otkrivaju neverovatnu priču Žarka i Anite Laušević

 

Uprkos radu na važnim projektima, Anita se oprostila od Holivuda kada je njen suprug pre nekoliko godina odlučio da se vrati u Srbiju. Nema većeg dokaza ljubavi. Kao vrhunski stručnjak, Anita je brzo našla angažman i na domaćem terenu.

Profimedia

 
 

Interesantno je da su se Žarko i Anita upoznali još krajem osamdesetih, na snimanju filma „Boj na Kosovu“, gde je on igrao Miloša Obilića. Odmah se zaljubio u nju, ali nije želeo da urušava brak. Anita, inače rođena 1966. godine u Ljubljani, kasnije se udala i rodila ćerku Andreu.

Pročitajte: Gledali ste ih zajedno na filmu, a niste imali pojma da je baš on sin Žarka Lauševića - Dušan prvi put pred kamerama

O njihovom susretu glumac je pisao u svojoj prvoj knjizi „Godina prođe, dan nikad“. Putevi su im se ponovo ukrstili u Americi. Od tada su nerazdvojni, jedno drugom su najveća podrška, a kruna velike ljubavi je ćerka Jana.

Vladimir Radojičić

 

 

 
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vladimir Radojičić