Bili su najlepši par: Dača Ikodinović ludo je voleo lepu sportistkinju koja nije uspela da pobedi tešku bolest

Bili su najlepši par: Dača Ikodinović ludo je voleo lepu sportistkinju koja nije uspela da pobedi tešku bolest

Autor: | 04/09/2023

0

Ljubav Danila Ikodinovića bila je prelepa sportistkinja

Danilo Ikodinović jedan je od naših najuspešnijih sportista. Sa vaterpolo reprezentacijom osvojio je bezbroj trofeja, a dobre rezultate postizao je i van bazena, na ljubavnom terenu. Kako je od prvog dana bio pravi magnet za pripadnice lepšeg pola, interesovanje za njegov emotivni život uvek je bilo enormno, i sasvim razumljivo.

Getty Images

 

Dačina prva supruga bila je misteriozna Anja, koja mu je podarila ćerku Andreu. Razveli su se tri godine posle venčanja.

U drugom braku, sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, dobio je ćerku Hanu, a sada uživa u „trećoj sreći” sa proslavljenom odbojkašicom Majom Ognjenović. No, ona nije prva sportistkinja koju je zgodni vaterpolista voleo...

Ata Images

 

 

Srce Danila Ikodinovića svojevremeno je osvojila lepa karatistkinja Snežana Perić, tada prvakinja sveta u ovoj borilačkoj veštini. Zabavljali su se 2004. godine.

Ne želim da krijem svoju vezu sa Danilom. Srećna sam što pored sebe imam takvog čoveka, sportistu koji me podržava i voli. S te strane sam zaista zadovoljna i ispunjena – pričala je Snežana za Gloriju.

Pročitajte: Dača Ikodinović o udesu, crkvi i ženama - Natašin i moj brak raspadao se i pre nesreće, Maja mi je unela sigurnost

Dača je u to vreme igrao u Đenovi, u Pro Reku. Bio joj je velika podrška posle gubitka oca.

‒ Valjda se posle nekih teških stvari u životu neminovno dese i lepe.

ATA Images

 

Ljubav Danila Ikodinovića i Snežane Perić ipak nije opstala. On se oženio Natašom, a ona se 2006. godine bez velike pompe udala za golmana Đorđa Pantića, sa kojim je dobila ćerku Manju.

Pročitajte: Poslednja objava Snežane Pantić ledi krv u žilama, suprugu i ćerki je poručila samo jedno

Uživali su u porodičnoj idili, ali bajka, nažalost, nije imala srećan kraj. Iako je svojevremeno bila kraljica tatamija, Snežana Perić Pantić nije uspela da pobedi opaku bolest. Preminula je prošlog februara, posle duge i teške borbe protiv raka dojke.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin