Ovo je preslatka unuka Anice Dobre: Mina Sovtić prvi put pokazala bebu, prizor sa Kalemegdana će vas oduševiti FOTO

Ovo je preslatka unuka Anice Dobre: Mina Sovtić prvi put pokazala bebu, prizor sa Kalemegdana će vas oduševiti FOTO

Autor: | 24/05/2023

1

Iako je odrasla uz majku koja je glumačka zvezda, ili možda baš iz tog razloga, tek Mina Sovtić, ćerka Anice Dobre, od početka svog profesionalnog puta privatnost je delila “na kašičicu”.

Da je u dugoj emotivnoj vezi saznali smo neposredno pre nego što je prošle godine izgovorila “da” - prvo u opštini, a nekoliko meseci kasnije i u Crkvi Ružici na Kalemegdanu. Svog, sada već supruga, arhitektu Luku Nikolića, upoznala je još u gimnaziji, pa su praktično zajedno odrastali.

Monika Pavlović

 

Nakon predivne svadbene ceremonije, sa koje je magazin HELLO! ekskluzivno objavio fotografije, Mina se povukla iz javnog života. Mesecima kasnije saznali smo da je dobila dete, a u međuvremenu nije osvanula nijedna fotografija lepe trudnice.

Pročitajte: Konačno isplivala dugo čuvana tajna Anice Dobre - Ko zna šta bi bilo da je njemu rekla da FOTO

Monika Pavlović

 

“Rečenica spava kao beba je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad”, izjavila je mlada glumica gostujući u jednoj emisiji i tako na indirektan način obelodanila da je postala majka, a Anica Dobra i Miodrag Mića Sovtić baka i deda.

Instagram

 

Mada i dalje ne priča o intimi, zvezda brojnih televizijskih serija nije odolela a da ne podeli par kadrova sa ćerkom, a da je reč o devojčici moglo se zaključiti po belim čipkanim čarapicama.

Mina Sovtić u novoj ulozi se, nema sumnje, odlično snašla, a tome u prilog govori i to što istovremeno vešto gura kolica sa bebom i šeta tri psa. A kad se umori, klupa na Kalemegdanu pravo je mesto za predah pre povratka kući.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Sanja 11:10 24.05.2023
Odgovori

Prelepa je 🤣 Jos da smo videli i lice pa da se odusevimo skroz 🙂

hellomagazin.rs Monika Pavlović