Anastasija i Nemanja se sele iz luksuzne vile: Ovde nastavljaju raskošan život, lepše mesto nisu mogli da nađu

Anastasija i Nemanja se sele iz luksuzne vile: Ovde nastavljaju raskošan život, lepše mesto nisu mogli da nađu

Autor: | 30/08/2023

0

Anastasija i Nemanja Gudelj uskoro prelaze u novi dom, nakon intimnog venčanja u manastiru Rajinovac na kome su prisustvovali samo najbliži članovi porodice.

Fudbaleru španske Sevilje je kumovao prijatelj iz detinjstva, a Anastasiji Tara Milutinović, koju poznaje čitav život. Mladu glumicu šira javnost zna iz filma „Ala je lep ovaj svet“, završila je dva fakulteta i dolazi iz ugledne porodice. Tarin deda je čuveni Bora Milutinović, jugoslovenski fudbaler i trener.

Instagram

 

Nije poznato da li je porodica Gudelj prisustvovala venčanju. Niko se za sada sa Nemanjine strane nije oglasio na društvenim mrežama, a reakcija Olivere Gudelj čeka se sa posebnom pažnjom.

I dok smo svi mislili da se mladi par konačno skućio u Sevilji, oni su pažljivo birali novo mesto, gde će sviti porodično gnezdo.

Pročitajte: Oaza ljubavi - Zavirite u luksuznu vilu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja u Sevilji FOTO

Kako saznaje "Blic", Nemanja je nedavno pazario kuću na španskom primorju, u kojoj planira da živi sa suprugom Anastasijom, ali se još uvek ni jedno ni drugo nisu oglasili povodom preseljenja.

Instagram

 

Kuća je prostrana i nalazi se u neposrednoj blizini mora, te ima sve ono što im je potrebno za život. Anastasija je, kako se saznaje, uzbuđena što će ona urediti njihov novi dom, pa će se tome posvetiti u narednim mesecima.

Podsetimo, Anastasija i Nemanja trenutno žive u prelepoj i prostranoj vili koju smo imali prilike da vidimo u više navrata, kao i ogromno dvorište sa bazenom, gde je Cecina naslednica često provodila slobodno vreme.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još